bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Хто такий Application Security Engineer та як ним стати?
23.02.2023

 
А чи знаєте ви, чим займається Application Security Engineer, та чому спеціалісти цієї професії є дуже важливими у командах, які розробляють програмне забезпечення та веб-додатки?
 
⚡️ Проєкт USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» запрошує вас взяти участь у вебінарі «Хто такий Application Security Engineer та як ним стати?», який відбудеться ❗️ 28 лютого 2023 року з ???? 16:00 до 17:30 в онлайн форматі на платформі Zoom.
 
☝️ До участі у вебінарі запрошуємо студентів ???? спеціальності «Кібербезпека та захист інформації» та всіх, хто вже сьогодні робить свої перші кроки чи планує розпочати карʼєру в кібербезпеці.
Для участі у заході реєструйтесь за посиланням:
 
 
Під час вебінару спікери ???? Олег Полігенько, директор департаменту кібербезпеки «Нова пошта Діджитал», та ???? Віталій Балашов, керівник підрозділу інженерів із кібербезпеки компанії EPAM, поділяться своїми знаннями ????та досвідом і розкажуть про:
⚙️ професійні обов’язки Application Security Engineer;
⚙️ роль Application Security Engineer у забезпеченні безпеки у розробці програмного забезпечення;
⚙️ необхідні навички та особливості кар’єрного зростання у даній професії.
 
Компанії у сфері кібербезпеки та ІТ, а також державні агентства та організації динамічно розвиваються та постійно потребують кваліфіковних фахівців, тож долучайтеся до нашого вебінару ???? 28 лютого 2023 року о ???? 16:00 та дізнайтеся більше про професію Application Security Engineer та кар’єрні можливості у сфері кібербезпеки.
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.