bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошується новий набір на онлайн-курс з основ бухгалтерського обліку
20.02.2023

Якщо ви опинилися в ситуації вибору нового напрямку в своїй професійній діяльності та розглядаєте створення/розвиток власного бізнесу, або хочете освоїти ази нової професії, чи вже давно шукаєте ефективні онлайн-курси для опанування бухгалтерського обліку – ця пропозиція саме для вас!

Авторкою курсу є професійна тренерка Дар’я Трачова, досвідчена фахівчиня, професорка кафедри «Облік і оподаткування» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, доктор економічних наук, яка має великий практичний досвід як викладання (в тому числі – онлайн), так і безпосереднього ведення бухгалтерського обліку фізичних та юридичних осіб як приватного так і громадського сектору.

Навчання на курсі профінансовано партнерами Центру освіти дорослих «Перший» - DVV International Ukraine, і зацікавлені взяти участь у програмі мають сплатити лише організаційний внесок.

Початок занять заплановано на 10 березня. 

Реєстрація триває до початку курсу, проте рекомендуємо залишити заявку раніше, адже кількість учасників у групі обмежена. Заняття курсу відбуватимуться в онлайн-форматі на платформі Zoom, з безпосереднім спілкуванням з тренеркою, вагомим зворотнім зв’язком та домашніми завданнями. 

Перевагою саме цього курсу є те, що створена спільнота учасників курсу має змогу продовжити спілкування у створеному чаті курсу, обмінюватися досвідом, спільно вирішувати складні кейси, надавати один одному корисні матеріали та приклади, отримувати поради від тренерки і після завершення курсу.

Під час навчання будуть розглянуті наступні питання:

 - Підприємницька діяльність та її організація. 

 - Вибір системи оподаткування для приватного підприємця. 

 - Облік операцій на поточному рахунку ФОП. 

 - Розрахунки з покупцями і постачальниками. 

 - Заповнення первинних документів та їх реєстрація. 

 - Наймані працівники у приватного підприємця. 

 - Нарахування, виплата заробітної плати працівникам. 

 - Утримання податків. 

 - Програмне забезпечення для ведення обліку.

Форма реєстрації на курс з детальними умовами участі доступна за посиланням https://cutt.ly/buh_pp

Бажаєте розібратися з тонкощами ведення  комплексного бухгалтерського обліку у малому та середньому бізнесі не виходячи з дому? Долучайтеся і ви до великої команди поціновувачів освіти впродовж життя!

Ознайомитися з відгуками учасників минулих наборів про навчання на курсах ЦОД «Перший» можна на сторінках організації у соціальних мережах.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.