bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітня сесія «Інфокампанія як інструмент промоції волонтерських ініціатив»
20.02.2023

Інформаційна кампанія - один із інструментів, які допомагають популяризувати проєкти чи послуги та збільшувати аудиторію прихильників. Інфокампанія може також допомогти в адвокації рішень, які б покращили життя в громаді. Однак інфокампанія буде дієвою, якщо її ефективно спланувати та якісно втілити. Як це зробити? Усі секрети розкриємо 22 лютого о 12.00 під час освітньої сесії.
 
Захід відбуватиметься у форматі ZOOM-зустрічі. Зареєструєтеся за цією анкетою, аби отримати посилання: https://forms.gle/MuqXRw6DHdNyxBh56 

Підпишіться на Facebook-подію, аби не пропустити сповіщення: https://fb.me/e/46Hb1CtCr 
 
Спікерка: Світлана Дубина-Литвиненко, комунікаційна менеджерка Кіровоградської обласної організації ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення”. Має досвід планування та втілення інформаційних кампаній навколо механізмів залучення громадян до прийняття рішень та співпраці з владою (громадський бюджет, електронні петиції, місцеві ініціативи, соціальне замовлення, органи самоорганізації населення), а також проєктів соціальної дії різних напрямків.
 
Тривалість заходу - 1 година.
 
Захід відбувається в рамках Програми підтримки волонтерських центрів Кіровоградщини, що втілюється в межах проєкту «Соціальне замовлення Кіровоградщини», який реалізує КОО ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” завдяки фінансуванню National Endowment for Democracy.

Контакти

  • КОО ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення”: https://www.facebook.com/samoorg.krop

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.