bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг “Ефективність у спілкуванні” у Львові
22.11.2010

 

4 грудня 2010 року відбудеться тренінг “Ефективність у спілкуванні”, проводить тренінг Оксана Щур (Організатор HR-кав`ярні, менеджер по персоналу ДТЕП ІСТ-Захід)

На тренінгу: 

  • Ви отримаєте знання, які необхідні для ефективного спілкування з іншими людьми, зможете краще розуміти інших і говорити так, щоб вас чули.
  • Зможете читати не лише словесні сигнали інших людей, але й розуміти їх жестикуляцію. • Навчитеся говорити і слухати так щоб бути ціквим співрозмовником – сформуєте навичкм так званого «активного слухання».
  • Також ми розглянемо бар`єр, який існує між чоловіками і жінками та що потрібно знати, щоб без проблем комунікувати один з одним.

 

Програма тренінгу

  • Основні закони взаємодії з іншими людьми - Я не проти тебе я за себе - феноменологія - розміщення себе в центрі, основа здорових стосунків і здорового спілкування - «смерть при житті» або що робить мене живим, а що мене вбиває.
  • Харизма, складові харизми - складові харизми - влада - увага - зрозумілість.
  • Особливості сприймання та засвоєння інформації - рівні засвоєння інформації - бар`єри спілкування та методи подолання цих барєрів - сприйняття і передача комунікативних сигналів - особливість отримання зворотного звязку від групи - домінуючі канали сприймання інформації (аудіали, візуали, кін естетики та дискретики).
  • Навички спілкування та комунікативні техніки - стадії спілкування - правило Кута - вербальні та невербальні засоби спілкування - рапорт – інструмент довіри - комунікативні техніки - активне слухання - техніки постановки питань - техніки вербалізації - техніки регуляції емоційного напруження.

Дата та час проведення: 4 грудня 2010. 11:00-19:00.

Місце проведення: м. Львів, проспект Чорновола 57, зал 813.

Вартість тренінгу: 145 грн/особа.

Увага! Читачам ГУРТа знижка на тренінг 10%. При поданні заявок не забудьте зазначити, що Ви є користувачем порталу ГУРТ.

По закінченні тренінгу всім учасникам видаються сертифікати.

Для реєстрації на тренінг потрібно заповнити анкету та надіслати її до 2 грудня 2010 року на адресу [email protected]

Контакти: Богдан Микийчук, т.: +380984574889, Наш сайт: www.newrob.com

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.