bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лідерська програма для жінок ВПО «Жіноче лідерство в умовах війни»
10.02.2023

Метою програми “Жіноче лідерство в умовах війни” є розвиток лідерських навичок та потенціалу у жінок задля їх активної громадянської та політичної діяльності, реалізації власних проєктів, підвищення участі в процесах прийняття рішень на національному та регіональному рівнях, адвокації за підвищення залученості жінок з вразливих груп до суспільних та політичних процесів та подолання дискримінації.

Цільова аудиторія: внутрішньо переміщені жінки, які мають активну життєву позицію та готові зробити внесок для посилення участі жінок у громадянському та політичному житті, залучення до процесів прийняття рішень, посиленню жіночого лідерства та рівноправного партнерства у своїй громаді, на регіональному та національному рівнях. Вітається участь жінок з інвалідністю, представниць національних меншин та ЛГБТ спільнот.

Громадська та професійна активність:

  • - Представниці медіа
  • - Громадські активістки
  • - Волонтерки
  • - Представниці громадських організації
  • - Представниці політичних партій
  • - Представниці місцевого самоврядування та місцевої влади 

Програма передбачає:

  1. Триденний офлайн тренінг (з 6 по 9 квітня) буде націлений на підвищення знань та навичок з гендерної рівності у політичному та громадському житті, основ виборчого законодавства, участі жінок у політиці, побудові партнерських відносин та національному та міжнародному захисту прав жінок та подоланні дискрімінації.
  2. Сесія з розробки ініціатив та написання проєктних заявок 9 квітня, де учасники/ці отримують знання та навички з аналізу проблем, розробки ініціатив та написання проєктних заявок. Учасники/ці будуть мати можливість розробити власну ініціативу.
  3. Конкурс проєктів, які отримують підтримку IFES в реалізації (квітень-травень 2023 року). У бажаючих учасниць буде можливість представити свої власні проєкти націлені на активну участь у громадянських процесах, подолання дискримінації, захисту прав жінок, медіа участь. Три найкращі ініціативи будуть відзначені та отримають підтримку IFES Україна в реалізації.
  4. Реалізація ініціатив учасників (травень – грудень 2023 року). Під час реалізації ініціатив буде забезпечена менторська та експертна підтримка від Міжнародної Фундації Виборчих Систем в Україні.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити аплікаційну форму. Термін для заповнення заявки до 18:00 години 5 березня 2023 року.

Про результати конкурсного відбору буде повідомлено до 10 березня 2023 року. Будь ласка, зверніть увагу, що ми будемо контактувати лише з відібраними кандидатами.

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.