bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп: Дослідження як інструмент залучення громад
10.02.2023

Дата: 16 лютого

Час: 14:00-16:00

Формат: онлайн в Zoom

Реєстрація: https://forms.gle/N1wswir9udPbriQq6 

Робоча мова: українська і англійська (з синхронним перекладом)

Громадянська участь у прийнятті рішень стосовно розвитку громади може здійснюватися багатьма способами. Одним з інструментів консультування є вивчення громадської думки і дослідження. Різні методології досліджень здатні спродукувати результати доречні для різних цілей. Кожна з них має свої обмеження і можливості. Існують також спеціальні методики учасницьких досліджень.

У четвер, 16 лютого, з 14:00 до 16:00 за київським часом запрошуємо на воркшоп про дослідження як інструмент залучення людей до прийняття рішень у громадах. Під час події поговоримо, які рішення можна приймати на основі досліджень, як організувати та провести дослідження із залученням у громаді, які етичні принципи мають бути в основі такого дослідження; а також на кейсах розберемо різні підходи до досліджень із залученням та досліджень для залучення.

 

Спікери й спікерки:

Максим Терлецький – в.о. директора Інституту міста, Львів

Кирило Пеліванов – керівник ГО «Час Є», Бердянськ

Кім Гундлах – представниця ініціативи Haus der Statistik, Берлін

Подія відбудеться онлайн у Zoom з синхронним перекладом між українською й англійською мовами. Для того, щоби взяти участь події та мати змогу приєднатися до дискусії, будь ласка, зареєструйтесь за посиланням: 

Ця подія продовжує серію воркшопів про партисипацію в громадах у контексті створення місцевих програм відновлення. Її організовано за підтримки Європейського Союзу і його держав-членів Німеччини, Швеції, Польщі, Данії, Естонії та Словенії через Програму «U-LEAD з Європою». Зміст події є виключною відповідальністю аналітичного центру Cedos та не може жодним чином сприйматися як такий, що відображає погляди Програми «U-LEAD з Європою», уряду України, Європейського Союзу і його держав-членів Німеччини, Швеції, Польщі, Данії, Естонії та Словенії.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.