bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчання для жінок-лідерок
10.02.2023

Для участi в проекті відберуть 250 громадських активiсток з різних областей України.

Проєкт покликаний надати знання та навички для роботи з новими викликами в роботі громад в умовах війни, направлений на посилення співпраці органів місцевої влади з громадськістю та залучення додаткових ресурсів для відновлення громад, основам домедичної підготовки, психологічної та соціальної підтримки населення та особистісного розвитку. А також посилення гуманітарного та волонтерського напрямків розвитку громад, участі у програмах міжнародної допомоги, написання проєктів та їх реалізації.

При відборі учасниць перевага надаватиметься жінкам, які представлятимуть громади, на території яких відбувалися бойові дії або зазнали руйнувань внаслідок  обстрілів.

Бажаєте стати кандидаткою для участi в навчаннi – заповнiть, будь ласка, анкету за посиланням

Враховучи повноту заповнення форми та мотивацію кандидаток, регіональне представництво, командою проєкту будуть відібрані учасницi та сформовані 10 навчальних груп по 25 осiб.

Для кожної з груп протягом березня-липня 2023 року буде організовано по два триденних навчальних семінари, що відбуватимуться у відносно безпечних регіонах України.

Останній термін заповнення анкети  – 28 лютого 2023 року.

Всі кандидатки на участь у навчаннях будуть повідомлені листами про результати відбору до 6 березня 2023 року.

Кандидаток, яких не було відібрано до участі у навчаннi, буде занесено у резервний список і при найменшій можливості залучено до навчань в рамках цього чи інших проєктів.

Ініціатива «Незламні громади. Відновлюємо Україну разом!» реалізується Інститутом Політичної Освіти для зміцнення місцевих громад та розширення прав і можливостей жінок у сфері громадського управління, психологічної та соціальної підтримки та особистісного розвитку, пов’язаних з новими викликами функціонування та життєстійкості громад у період воєнного стану.

Контакти

  • www.ipo.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.