bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр освіти дорослих «Перший» повертається до формату мінімарафонів
09.02.2023

Виклики сьогодення, повітряні тривоги, графіки відключення електроенергії, віддалена робота, дистанційка у дітей в школі, неналагоджений графік роботи громадського транспорту… багато ще чого може завадити вам спланувати ефективне навчання та вчасно і в повному обсязі відвідати заняття на курсах Центру освіти дорослих «Перший» з Мелітополя.

Хоча в переліку освітніх програм Центру  є різні формати для максимально зручного та ефективного навчання, проте  навчання саме на мікрокурсах у форматі мінімарафонів стане у пригоді тим, хто має обмежений час, воно збереже багато часу та дозволить проходити навчання у зручному для вас темпі, в комфортному місці, у найнаближеніший для вас спосіб - у власному смартфоні.

Першим цього року з таких мінікурсів організатори пропонують мінімарафон розмовної української мови «УКРАЇНСЬКА НА ЩОДЕНЬ» від професійної тренерки,  філологині, письменниці Олени Даниліної, що стартує 13 лютого.

Те, що мова на часі, нам довелося сьогодні відчути надто болісно. Мовний закон прийнято давно, він поступово впроваджується в дію. Наше завдання як громадян правової держави - виконувати норми закону. 

Принцип навчання на міні-марафонах такий: 

  • - щодня, протягом тижня, о 7 ранку на спеціальному телеграм-каналі мікрокурсу будуть з’являтися матеріали кожного з 7 занять курсу, включно із завданнями для самостійного опрацювання

  • - до кінця дня необхідно виконувати завдання і скидати в спеціальний чат в телеграмі, створений для спілкування учасників навчання та тренера. 

  • - хто робитиме всі завдання вчасно, той отримає коментарі та пояснення тренера до виконаних завдань, матиме змогу поділитися з іншими учасниками своїми труднощами та досягненнями, перевірити правильність свого розуміння тематики та відчути підтримку однодумців

  • - по завершенню навчання за бажанням можна буде отримати відповідний сертифікат.

Для тих, кому такий темп здається зашвидким і він не звик ще до таких марафонів) записи занять будуть доступні ще протягом місяця,  якщо ви хочете проходити курс в своєму темпі.

Всі, хто виконає домашні завдання та інші умови участі в мінікурсі, матимуть змогу отримати відповідний сертифікат, що повністю відповідає вимогам документу про підтвердження підвищення кваліфікації.

Приєднатися до учасників марафону можна просто - заповнити заявку за посиланням https://cutt.ly/r3wkYFt

Приєднуйтеся!  Мова - це самоідентифікація, це наша зброя сьогодні.

Говорю українською означає - я українець!

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.