bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як приручити емоційне вигорання? Курс для волонтерів
04.02.2023

Курс “Як приручити емоційне вигорання?” триватиме 3 тижні, і складатиметься з 6 відео-лекцій. Окрім них, ви отримаєте домашні завдання та практики, які дозволять запустити процес рефлексії, виявити хворобливі та складні питання, впровадити нові стратегії життєдіяльності для профілактики емоційного вигоряння. Також наші психологині комунікуватимуть з вами в чаті та індивідуально для перевірки і аналізу домашніх завдань.

Ми створили цей курс спільно з Мариною Діденко, яка є PhD в галузі психології, психологинею-практиком з 12-річним досвідом, викладачкою університету і  експерткою з профілактики емоційного вигорання, і психологинею Анастасією Медко, яка понад 5 років працює з організацією Тбілісі-Шелтер (Грузія), як арт-терапевтка для правозахисників/ц, які проходять реабілітацію та профілактику вигоряння.

Навчання проходитиме у закритому телеграм-каналі, де учасники та учасниці отримуватимуть завдання, відеолекції, що мотивують, звернення від психологинь в аудіо- та відео-форматі, а також список літератури, що рекомендується, художніх фільмів, подкастів. Цей чат стане місцем однодумців, які зможуть активно рефлексувати, обмінюватися враженнями, складнощами та підтримувати один одного. 

Реєструйтесь на курс за посиланням

Важливо зазначити, що на початку курсу ми проведемо психологічну діагностику емоційного стану учасників за допомогою спеціально відібраних психологічних тестів.

Проєкт “AID+” реалізується за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

 

Контакти

  • 063 179 20 86

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.