bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн воркшоп «Єврейський цвинтар: теорія і практика»
01.02.2023

Воркшоп відбудеться 9 лютого 2023 року.

Мова семінару українська. Початок онлайн зустрічі запланований на 17:00 (можливі корективи у зв’язку з відключеннями електроенергії).

Воркшоп проводитиме історикиня, авторка дослідження «Нариси до історії євреїв Збаража. «Новий» єврейський цвинтар міста» Тетяна Федорів.

Впродовж 1,5 годинної зустрічі наша спікерка поділиться свїм особистим досвідом роботи з «новим» єврейським кладовищем у Збаражі як з історичною пам’яткою. Часто вцілілий цвинтар залишається єдиним свідком існування єврейської громади того чи іншого міста або містечка. Як працювати з цією пам’яткою, на що варто звернути увагу, як навчитися віднаходити необхідні дані, як використовувати отриману інформацію у подальшій роботі? На ці та інші запитання спробуємо відповісти разом.

 

Реєстраційна форма доступна за посиланням: https://forms.gle/rWLFvRA2L68UQrvY6

Семінар є частиною проекту «Збереження єврейських кладовищ», який спрямований на збереження, захист і підвищення обізнаності суспільства про локальну єврейську спадщину. Реалізація даного проєкту стала можливою завдяки фінансовій підтримці Європейської комісії.

Контакти

  • Andrii Koshelnyk 380974739712

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.