bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Активна Громада» запрошує на консультації волонтерські, громадські організації та ініціативні групи
31.01.2023

Аби допомогти новоствореним, а також тим, які прагнуть розвитку, громадським, волонтерським організаціям та ініціативам, Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” від Інституту “Республіка” пропонує свою підтримку через консультації з нашими експертами.

24 лютого росія розпочала повномасштабний наступ на українські землі, обстрілюючи ракетами всю країну. З перших хвилин і до сьогодні українці робили й продовжують робити все для того, щоб надати підтримку тим, хто її потребує. 

За майже рік повномасштабного вторгнення діючі волонтерські та громадські організації швидко налагодили роботу й збільшили у рази допомогу армії та цивільному населенню. Також за цей час в Україні з’явилося безліч нових громадських ініціатив, волонтерських організацій та ГО. Високий рівень самоорганізації населення свідчить про бажання українців об’єднуватися, щоб разом наближати нашу перемогу над ворогом. 

Разом з тим часто організації чи ініціативи зустрічаються з викликами: бракує правових, організаційних знань для вирішення викликів, спірних питань, незлагодженість внутрішніх процесів, завали з дедлайнами, бракує залучення людей до діяльності організації, бракує фінансів, часу на все, праця 24/7 та як наслідок вигорання, нерозуміння суспільства чи конфлікти з владою…

Аби допомогти новоствореним, а також тим, які прагнуть розвитку, громадським, волонтерським організаціям та ініціативам, Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” від Інституту “Республіка” пропонує свою підтримку через консультації з нашими експертами.

 

В залежності від вашого запиту, ви можете звернутися до будь-кого із наших експертів.

Детальніше за посиланням

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.