bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

EU Study Days (Єврошколи)-2023
30.01.2023

До участі запрошуються ті, хто поділяє європейські цінності, прагне дізнатися більше про Європейський Союз, а також знайти однодумців з якими можна втілювати спільні ініціативи та разом створювати майбутнє України як європейської держави.

Учасники прослухають лекції від провідних спікерів, серед яких дипломати й експерти з ЄС та України. Формат Єврошкіл передбачає активні дискусії та живе спілкування, а учасники отримають знання про Євросоюз та відносини між Україною та ЄС.

Кінцева дата подачі заявок: 06 березня 2023, 20:00

Хто може подавати заявку?

  • - учні середніх шкіл, ліцеїв, гімназій, які здобувають середню освіту (9-11 класи);
  • - студенти магістратури, або останнього курсу бакалаврату українських ЗВО денної форми навчання та аспіранти будь-якої форми навчання.

Програма

Програма онлайн-школи включатиме вивчення:історії ЄС, основних інституції та цінностей ЄС; викликів та досягнень європейської інтеграції України; політик ЄС, як то - Європейський зелений курс, Єдиний цифровий ринок, європейські політики в сфері міграції та управління кордонами, захисту цифрових прав, подолання інформаційних пасток, боротьби з дезінформацією, фейками, маніпуляціями тощо.

Європейські дипломати та експерти розкажуть про підтримку України Європейським Союзом (військову, гуманітарну, економічну, фінансову тощо), пріоритети допомоги ЄС у післявоєнній відбудові України, ознайомлять з програмами та проєктами ЄС в Україні.

Учасники опанують м’які навички, які потрібні сучасній молодій людині, щоб побудувати успішну кар’єру, познайомляться з освітніми та культурними програмами, багатьма іншими можливостями для молоді в ЄС.

Як проходитиме відбір?

Відбір проходитиме у два етапи:за заявками та на основі онлайн-тестування.

Навчання проходитиме з 15 березня по 31 травня 2023 року.

Як стати учасником?

  1. Заповнити заявку:

У разі успішного проходження конкурсу за заявками пройти онлайн-тестування на платформі https://www.eustudydays.in.ua/

20 кращих учасників отримають запрошення до зимової школи в очному форматі.

Більше інформації про програму на сторінці проєкту:

https://www.eustudydays.in.ua/2023/01/25/novyj-nabir-shkolyariv-ta-studentiv-na-uchast-u-eu-study-days-yevroshkoly-2023/

Довідка: EU Study Days in Ukraine - освітній проєкт Представництва Європейського Союзу в Україні, започаткований у 2013 році. Мережа випускників налічує вже понад 1800 осіб. Проєкт має на меті розвиток мережі випускників, які цікавляться питаннями європейської інтеграції й спільно реалізують власні ініціативи у різних сферах діяльності. EU Study Days допомагає знаходити однодумців, які бачать розвиток України як європейської держави.

У 2022-2025 роках проєкт виконуватиметься ГО “Молодіжна альтернатива”, Львівським національним університетом імені Івана Франка, Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця.

Контакти: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.