bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проєкт «Твої можливості» для жінок-ВПО
30.12.2022

Громадська організація «Фонд Інновацій та Розвитку-Україна» (надалі - Фонд) за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла розпочинає проект «Твої можливості» (Освітня та консультаційна підтримка жінок-ВПО, які опинилися в складних життєвих обставинах унаслідок війни в Україні).

Фонд запрошує учасниць – жінок-ВПО і не тільки – долучитися до проекту та у форматі марафону та за 21 день змінити якість свого життя. Загалом, у рамках проекту матимуть змогу взяти участь 120 жінок. Фонд набирає два курси по 60 жінок у кожному курсі. Перший курс стартує з 15 березня і закінчується 5 квітня. Другий курс стартує з 10 травня і закінчується 31 травня.

Ви маєте унікальну нагоду долучитися до першого в Україні проекту, який через натхнення, знання та допомогу знання дасть зможу жінкам-ВПО покращити якість свого життя за 21 день”, - зазначила Людмила Євсєєнко, директор Фонду Інновацій та Розвитку-Україна і додала:

Це проект про підтримку, про турботу, про мотивацію до змін і про корисні знання для тих жінок, хто опинився віч-на віч на новому місці з новими проблемами. Це проект про виняткову можливість зняти своє життя з паузи, щоб почати діяти і змінювати обставини навколо себе. Це проект про велику перемогу, яку ми наближаємо своїми власними маленькими перемогами у своєму власному житті”.

У рамках проекту учасниці отримають:

  • •  Мотиваційні та освітні відео-лекції на всі актуальні для жінок-ВПО теми;
  • •  Персональні консультації від провідних юристів, фінансистів, психологів, коучів та інших експертів;
  • •  Віртуальний «круглий-стіл» за участю експертів, волонтерів, нішевих спеціалістів тощо для того, щоб отримати підтримку, відповіді на свої запитання, знайти можливості для покращення свого психологічного, фізичного та фінансового станів;
  • •  Доступ до закритої групу для нетворкінгу та спілкування з однодумцями задля створення майбутніх кооперацій.

За словами Олександра Мельниченко, координатора проекту, експерта Фонду, освітній компонент проекту складатиметься з вебінарів, які міститимуть усі актуальну інформацію, необхідну для жінок-ВПО. Наприклад, як отримати доступ до безкоштовної медицини, або як діє сімейне право в умовах війни.

Оскільки участь в цьому унікальному проекті лімітована для того, щоб Фонд міг надати персональної уваги якомога більшій кількості учасниць, організатори просять не зволікати і вже зараз надсилати заявки на участь, заповнивши анкету: https://bit.ly/3G3HLnd 

Загалом лише 120 учасниць, які заповнять анкету, візьмуть участь у проекті. Перші 60 учасниць потраплять у перший курс, інші - у другий. Тож не зволікайте, а зробіть вже сьогодні реальний самостійний крок для того, щоб покращити своє життя вже завтра.

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла. Її зміст є виключною відповідальністю ГО “Фонд Інновацій та Розвитку-Україна” і не обов’язково відображає позицію Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла.

Контакти

  • https://www.facebook.com/IDFReformsLab/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.