bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інститут лідерства та управління УКУ відкрив реєстрацію до виїзної школи відновлення в горах
27.12.2022

Інститут лідерства та управління УКУ розпочинає вже планувати діяльність на наступний рік, тому вже відкриває реєстрацію до школи відновлення, що відбудеться 25-28 січня в гармонії з природою в містечку Славське.

Сьогодні вкрай важливим для будь-якого українця є його ментальний стан, тому ІЛУ вирішив організувати в межах проєкту “На хмарі” школу відновлення в горах. Окрім того, що ГО зможуть віднайти свій власний спокій та стати більш стійкими до зовнішніх загроз, професійні психологи поділяться також практиками, які зможуть допомогти у роботі з різними категоріями населення та підтримувати їх.

Протягом чотирьох днів відновлення та навчання, Інститут пропонує:

  • - розглянути всі складові психологічної стійкості;

  • - поринути в тему емоційної освіченості;

  • - зайнятись регуляцією бюджету тіла;

  • - напрацювати власну систему внутрішнього відновлення.

Крім того, вкрай важливою є неформальна складова школи: нетворкінг у горах в креативній резиденції MC6 у Славському, а також унікальні атмосферні вечірні програми – це все сприятиме ефективному результату. 

Кількість місць до школи обмежена, тому поспішіть зареєструватись. Зауважте, що реєстрація триватиме до 4 січня 23:59 — вже 5 січня ІЛУ повідомить результати відбору. Гарантією вашої зацікавленості буде благодійний внесок до стипендіального фонду Інституту лідерства та управління УКУ. Участь у тренінгу безкоштовна. Витрати пов’язані з харчуванням та проживанням повністю покриваються організаторами.

Якщо ви впевнені, що ваша організація заслуговує на відпочинок та прагне “відновити” інших, заповніть невеличку реєстраційну форму: https://forms.gle/nWj2iCWALpfGJmfk6 

Для уточнення інформації ви можете звʼязатися з адміністраторкою проєкту “На хмарі” — Оленою: [email protected] +38073 07 57 399

Нагадаємо, що Інститут реалізовує проєкт “На хмарі” за підтримки Міжнародного фонду ”Відродження”.

За анонсами подій в рамках проєкту “На хмарі” можна слідкувати у соціальних мережах та на сайті ІЛУ.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.