bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відвідайте вебінар «Гуртуємо бізнес - створюємо успіх» і розвивайте бізнес з допомогою професіоналів
12.12.2022

Розвиваючи та підтримуючи підприємництво в Україні в межах проєкту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, Ресурсний центр ГУРТ запрошує власників мікро та малого бізнесу на безплатний вебінар «Гуртуємо бізнес - створюємо успіх».

Дата: 15 грудня 2022 року

Час: 17:00 – 17:45

Спікер зустрічі: Віталій Киричук – Віце-президент Волинської Торгово-промислової палати, сертифікований консультант з експорту до ЄC, тренер-консультант з питань технічного регулювання.

На вебінарі учасники дізнаються про всі можливості, які пропонує Торгово-промислова палата для бізнесу, яку підтримку можуть отримати підприємці та які переваги надає співпраця з ТПП. Також спікер детальніше надасть інформацію про юридичні та освітні послуги, що пропонуються підприємцям; про організацію ділових поїздок та міжнародні програми для бізнесу; про підтримку експортної діяльності та виходи на нові ринки.

Залишайте свої питання під цією публікацією, що стосуються теми вебінару, щоб в прямому ефірі почути відповіді.

Реєстрація на вебінар за посиланням. Тільки зареєстровані учасники отримають матеріали та відеозапис зустрічі, навіть якщо у вас виникнуть перебої зі зв’язком і ви не зможете приєднатися до зустрічі в зазначений час.

Слідкувати за іншими корисними та актуальними вебінарами для підприємців ви можете підписавшись на наш Youtube канал.

 

Проєкт «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.