bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міні-школа інтернет-журналістики в Луцьку
09.11.2010

У листопаді 2010 р. – березні 2011 р. в Луцьку діятиме Міні-школа інтернет-журналістики, яку організовує Волинська обласна громадська організація «Волинський прес-клуб» у партнерстві з регіональними інтернет-виданнями «Волинська правда», «Волинські новини», «Волинський інформаційний портал».

Школа покликана сприяти розвитку медіа-ринку Волині шляхом підвищення професійного рівня студентів факультету журналістики волинських ВНЗ, а також ознайомлення зі специфікою роботи інтернет-видань та вимогами до журналістів студентів інших факультетів.

Навчання у Міні-школі інтернет-журналістики проводитимуть фахівці у сфері медіа, які очолюють відомі інтернет-видання Волині.

Умови участі: До участі в конкурсі запрошуються студенти волинських внз, яким цікава журналістська справа і які в майбутньому розглядають вірогідність працевлаштування в ЗМІ.

Для участі у Конкурсі необхідно заповнити Аплікаційну форму та надіслати її до 19 листопада 2010 року включно на електронну адресу [email protected], вказавши у темі повідомлення: School-ZMI_(прізвище).

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі. Основним критерієм відбору буде мотивація участі у Школі.

Про результати відбору учасників конкурсу буде повідомлено до 23 листопада 2010 року.

Участь у всіх тренінгах є безкоштовною. Передбачається, що найактивніші і найсумлінніші слухачі Школи у майбутньому можуть бути працевлаштовані в регіональних інтернет-виданнях.

Для того, щоб отримати Аплікаційну форму та у випадку виникнення запитань просимо контактувати:

Богдана Стельмах, керівник проекту тел./факс – (0332) 72-45-48 моб.: 066-203-50-31 e-mail: [email protected]

Міні-школа інтернет-журналістики відбуватиметься за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках ширшого проекту Волинського прес-клубу.

Контакти

  • Богдана Стельмах
  • ВОГО “Волинський прес-клуб”
  • [email protected]
  • (0332) 72-45-48

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.