bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерактивна лекція «Чоловічий клуб, або Чи є місце для жінок у дипломатії?»
25.11.2022

22 грудня в Україні відзначають День працівників та працівниць дипломатичної служби. Чи знаєте ви, скільки жінок представлено у сфері дипломатії в Україні та у світі? Або ж коли жінкам вперше вдалось отримати доступ до навчання у сфері міжнародних відносин? І загалом, скільки жінок очолювали Міністерство закордонних справ (МЗС) України?
 
Спойлер: ще жодна жінка не очолювала МЗС України.
 
Чому так відбувається та що з цим робити? Дізнайтесь разом із нами 20 грудня з 17:00 по 18:30 за київським часом під час інтерактивної лекції «Чоловічий клуб, або Чи є місце для жінок у дипломатії»!
 
???? Формат події: онлайн (на платформі Zoom)
⏰ Тривалість події: 1 год 30 хв (17:00-18:30)
Бонус: у рамках заходу ви отримаєте можливість взяти участь у Kahoot-вікторині та виграти крутий та корисний подарунок від ГО «Жіноча Ліга».
???? Зареєструватись: https://forms.gle/mM1wtokejBLmoEcT8
 
Реєстрація відкрита до 19 грудня 18:00. Усі зареєстровані отримають підтвердження участі до 12:00 20 грудня (у випадку, якщо з певних причин підтвердження вам не надійшло, звертайтесь в Telegram @vaydoskaaaa)
 
Реєструйтесь вже сьогодні, щоб не проґавити можливість дізнатись більше про себе та світ навколо разом з ГО «Жіноча Ліга» ????
P.S.: щоб не проґавити останні новини та можливості у сфері особистого розвитку, ґендерної рівності та захисту і просування прав жінок і дівчат, заохочуємо вас підписатись на Telegram-канал «Простір твого зростання»: https://t.me/womensleague

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.