bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вступний семінар проєкту: «Навчати та вчитися за допомогою нематеріальної культурної спадщини»
18.11.2022

Громадська організація «Центр розвитку «Демократія через культуру», акредитована в ЮНЕСКО з питань охорони нематеріальної культурної спадщини, реалізує проект «Навчати та вчитися за допомогою нематеріальної культурної спадщини», який підтримується Фондом ЮНЕСКО з надання допомоги в надзвичайних умовах.

22 листопада 2022 р. з 10-30 до 13-30 (за київським часом) відбудеться вступний семінар проекту, під час якого буде представлено європейську та світову практику вивчення нематеріальної культурної спадщини в школі та використання її як навчального матеріалу для різних предметів.

До участі запрошуються освітяни, майстри, практикуючі, носії нематеріальної культурної спадщини.

Для участі у семінарі необхідно заповнити реєстраційну форму

Проект «Навчати та вчитися за допомогою нематеріальної культурної спадщини» є розвитком освітнього проекту, який був здійснений ЮНЕСКО у 2020–2021 рр. спільно з Європейським Союзом з метою зміцнення зв’язків між дітьми, молоддю, культурною спадщиною та освітою. Результатом проекту став посібник «Навчати та вчитися за допомогою нематеріальної культурної спадщини», створений на основі реалізації 10 пілотних проектів у школах країн ЄС.

Метою запропонованого проекту в Україні є адаптація європейського посібника до українських умов та розширення пілотних проектів (практичних прикладів) українською практикою інтеграції живої спадщини в шкільну освіту.

Детальніше про проект можна буде дізнатися під час встіпного семінару а також на сайті Громадської організації «Центр розвитку «Демократія через культуру»

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.