bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як жінкам-ВПО отримати належні державні послуги, передбачені законом
16.11.2022

18.11.2022 буде проведено семінар «Державні послуги та можливості для жінок-ВПО: як отримати належне, передбачене законодавством?» в містах Дніпро, Синельникове, Кам’янське, Кривий ріг. Семінар проводиться за ініціативи громадської організації «Правозахисний центр Ліга жінок-виборців» для жінок-ВПО, які постраждали від озброєного конфлікту.

Під час семінару буде розглянуто питання того, як отримати належні, передбачені законодавством послуги онлайн, учасницям буде надано алгоритми роботи на онлайн платформах. Буде пропрацьовано питання роботи в онлайн програмах й платформах адміністративних послуг в Україні. Буде обговорено які наявні пільги та можливості для ВПО, а також де і як знайти актуальну офіційну інформацію.

Запрошуємо приєднатись до семінару жінок Дніпропетровської області, таких міст: Дніпро, Синельникове, Кам’янське, Кривий ріг. Для участі надішліть на електронну пошту мотиваційний лист [email protected] або зателефонуйте за номером +38 066 886 83 12.

Проєкт впроваджується  ГО «Правозахисний центр Ліга жінок-виборців»у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало в наслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.