bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Charity Match: перезавантаження — навчальний курс для благодійників
01.11.2022

Zagoriy Foundation оголошує відбір на навчальну програму для некомерційний організацій «Charity Match: перезавантаження»!

Charity Match — комплексна навчальна програма для представників некомерційного сектору в Україні, мета якої — підвищити експертність, знання та навички серед неприбуткових організацій для більш ефективної діяльності. Програму створила та реалізовує команда Zagoriy Foundation.

Вперше курс був впроваджений у 2021 році, і вже минуло 2 потоки. Зараз ми запускаємо оновлену програму Charity Match: перезавантаження.

Це навчально-практичний курс для представників благодійного сектору, який допоможе розібратися у сфері, підвищити власну експертизу та використовувати набуті знання на практиці. Курс записаний восени 2022 року, тож всі матеріали оновлені та адаптовані до реалій сьогодення.

Що дізнаються учасники?

  1. Як почати благодійну діяльність, які її юридичні та фінансові аспекти;

  2. Головні правила та тонкощі управління організацією та проєктами;

  3. Правила побудови ефективних партнерств;

  4. Всі важливі аспекти фандрейзингу;

  5. Як стати профі комунікацій;

  6. Головні засади правильної оцінки проєктів та звітування за них перед донорами.

Ці 6 блоків складаються з близко 50 лекцій і інтервʼю з запрошеними експертами, які повноцінно висвітлюють важливі для роботи теми. На додаток до відео, на учасників чекатимуть роздаткові матеріали, чек-лісти та інші корисності, які знадобляться в роботі.

Для закріплення знань ми підготували тести та домашні завдання. Зворотній зв’язок на виконану роботу та будь-які інші питання учасники отримають від менторів курсу.

До речі, курс — це також чудова можливість для нетворкінгу, побудови мережі контактів та встановлення нових цінних зв’язків.

Але це ще не все! Після проходження курсу буде можливість реалізувати фандрейзингову кампанію, створення якої вже почнеться в рамках домашніх завдань. А у разі успіху є можливість отримати подвоєння зібраних коштів!

Старт навчання відбудеться 28 листопада. 

Участь безкоштовна, а кількість місць обмежена.

Хто може брати участь?

  • благодійні фонди, благодійні, громадські та релігійні організації, а також ще незареєстровані волонтерські ініціативи.

Реєстрація за посиланням!

Чекаємо на ваші заявки!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.