bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги для молоді - ВПО із соціального підприємництва (м. Ужгород, Закарпатська область)
27.10.2022

ВПО можуть стати повністю інтегрованими, коли вони зможуть робити рівний соціальний та економічний внесок у суспільство. Запропонований план дій вирішить проблему економічного залучення ВПО та місцевих громад шляхом сприяння соціальному підприємництву, достатньо інноваційного підходу до організації економічної діяльності, де отримані доходи використовуються на соціальні цінності.

Основною метою тренінгів є покращення умов для залучення ВПО та місцевої громади до економічної діяльності, враховуючи виклики воєнного стану, а також посилення спроможності ВПО та приймаючих громад підтримувати місцевий економічний розвиток через соціальне підприємництво.

Соціальне підприємство – це бізнес, який працює в соціальних цілях. Як і будь-який інший бізнес, соціальне підприємство має на меті отримувати прибуток, продаючи товари та послуги на ринку, але додана вартість соціального підприємства виникає в тому, як його дохід використовується для максимізації соціальних вигод і переваг суспільства.

Запропонований план дій у короткостроковій перспективі дозволить визначити осіб та громадські групи в Ужгороді, які зацікавлені у веденні бізнесу в соціальних цілях, і представить концепцію соціального підприємництва, розвинуть їхні знання, необхідні для відкриття соціального підприємства, та надасть приклади успішного соціальні моделі. бізнес в Україні та за кордоном.

Завдяки проходженню тренінгів громадські активісти серед ВПО та місцевих громад у довгостроковій перспективі розвиватимуть власні знання та навички соціального підприємництва. Очікується, що розвиток таких можливостей не тільки створить більше можливостей для ВПО та приймаючих громад для сприяння соціальному розвитку, але й що започаткування соціального бізнесу також стане хорошою платформою для соціальної інтеграції ВПО та місцевого населення.

Тож, запрошуємо подаватися молодь з числа ВПО та молодь місцевих громад Закарпаття взяти участь у тренінгах із соціального підприємництва, що відбуватимуться у листопаді 2022 року у місті Ужгороді. Перевага буде надаватися молоді віком від 18 до 29 років, але це не обмежує Вас до подачі своєї кандидатури до участі.

Всі учасники будуть забезпечені харчуванням, роздатковими матеріалами та кава-паузами. Тренінги триватимуть 2 блоками по 5 дні. Всі учасники отримають можливість реалізувати власні міні-ініціативи у місті Ужгороді за фінансування організаторів.

Для участі у тренінгах слід подати своє резюме та мотиваційний лист на пошту громадської організації “Локатор-Медіа” у строк до 05.11.2022. Пошта: [email protected].

Результати відбору будуть повідомлені не пізніше 10.11.2022 року. 

Заходи відбуватимуться в рамках проєкту “Дорожня карта для ВПО”. 

Проект “Дорожня карта для ВПО” здійснюється за підтримки Європейського Союзу в рамках Стипендіальної програми для лідерів громадянського суспільства країн Східного партнерства. 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.