bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр освіти дорослих «Перший» запрошує на навчання на курс «Ділова українська мова»
21.10.2022

Існує думка, що людина легко розмовлятиме тією мовою, якою зможе думати. Тож, вірогідно, щоб краще та легше спілкуватися державною мовою, нам треба навчитися добре формулювати власні думки саме українською. А як можна навчити мозок це робити? Звісно  -  тренуванням цієї навички!

Центр освіти дорослих «Перший» щиро запрошує всіх охочих на таке тренування. 10 онлайн-занять разом з професійною тренеркою, викладачкою, філологинею, письменницею Оленою Даниліною значно підвищать ваш рівень володіння українською (лише за умови активного включення в процес тренування).

Програма курсу розроблена та апробована авторкою минулого року, до неї внесено зміни та розширено практичну частину і актуалізовано домашні завдання.

Сьогодні, як ніколи, збільшився запит на короткотермінові курси, які за невелику кількість годин навчання зможуть дати потужний поштовх до подальшого самовдосконалення мовлення учасників, а також поглиблення знань, і особливо - надати впевненості у практичному використанні державної мови!

Вже 7 листопада стартує курс «Ділова українська мова», на якому авторка та тренерка рада вітати всіх тих, кому необхідно актуалізувати знання, отримані в закладах освіти; ознайомитись зі змінами, регламентованими новим правописом; розвивати комунікаційні можливості та ефективно використовувати українську в різних ділових ситуаціях.

Реєстрація доступна за покликанням https://cutt.ly/dilova_ukrmova до 5 листопада.

Тож, не зволікайте, реєструйтеся зараз і зробіть собі дарунок до Дня української писемності та мови!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.