bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Курс в онлайн для спільноти практиків «Бухгалтерський облік неприбуткової організації»
21.10.2022

Центр освіти дорослих «Перший» запрошує на актуальний курс в онлайн режимі “Бухгалтерський облік неприбуткової організації” – курс для тих, хто хоче розібратися в тонкощах ведення обліку неприбуткової організації, оновити наявні знання з бухгалтерського обліку, кадрової політики, поділитися досвідом чи питаннями обліку гуманітарної допомоги, обговорити в колі однодумців-практиків сучасні зміни та складні практичні завдання в діяльності власної ГО чи БО.

Мета курсу -  не лише отримання знань з теорії бухгалтерського обліку, а й обмін досвідом практичного застосування знань та їх використання у щоденній роботі громадських та благодійних організацій.

До участі у курсі запрошуються бухгалтери (досвідчені та початківці), керівники та засновники громадських та благодійних організацій, які мають питання щодо систематизації даних обліку та ведення звітності, особливостей обліку активів, ведення кадрового обліку і контролю розрахунків по оплаті праці, вміння класифікувати, відображати в обліку та контролювати доходи неприбуткової організації, а також документування і відображення руху активів у відповідності до особливостей воєнного стану (в т.ч. обліку благодійної та гуманітарної допомоги).

Цей курс цьогоріч - найзатребуваніший серед освітніх програм Центру освіти дорослих «Перший», вже відбувся випуск 5 груп, наразі триває навчання 6-ї групи.

Цього року програму доповнено актуальними питаннями, що турбують представників організацій, які займаються гуманітарною допомогою та її обліком, питаннями обліку відряджень та співпраці з ФОПами, оновлення законодавства про працю та інших змін військового стану.

Особливістю курсу є різнорівневість груп, що надає можливість учасникам ділитися власною експертністю, обмінюватися досвідом, вирішувати практичні кейси.

Заняття на курсах Центру освіти дорослих «Перший» фінансуються за кошти як самих учасників, так і за сприяння партнерів, тож є економічно доступними, до того ж Центр має на меті підтримати представників багатьох пільгових категорій.

 Зареєструватися на курс “Бухгалтерський облік неприбуткової організації” та ознайомитися з програмою та іншими деталями навчання можна за посиланням: https://cutt.ly/buh-neprib

 Освіта врятує світ та ваш саморозвиток)))

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.