bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошуються всі, хто працює з молоддю, на ТоТ тренінг «Не дрібниці у стосунках»
14.10.2022

Стільки всього вже було написано/сказано про токсичні стосунки та їхні наслідки. І, здавалося, ми вже мали б знати як розпізнати такі взаємини, проте згідно з результатами опитування UNFPA у 2021 році, 37% населення не розпізнає психологічне насильство у стосунках. При цьому саме психологічне насильство найчастіше передує появі інших форм насильства.

Бажаєте дізнатися, як запобігати чи протидіяти насильству у стосунках, маєте навички проведення освітніх заходів та готові ділитись отриманими знаннями з молоддю? Тоді реєструйтеся на наш безоплатний одноденний ТоТ тренінг.

Де: Zoom
Тривалість: 5 годин
Дати: 26 жовтня, 2 листопада, або 9 листопада (на вибір).

Ми поговоримо про:
небезпеку токсичних стосунків;
- поняття та прояви психологічного насильства;
- те, як діяти у випадку токсичних стосунків у ролі постраждалих, кривдників/-ць чи свідків.

Для участі заповніть обов’язкову реєстраційну форму: https://bit.ly/не_дрібниці_2022.

Реєстрація триватиме до 20 жовтня. Від одного молодіжного центру участь можуть брати до трьох працівників/-иць.

Після тренінгу ви отримаєте матеріали для проведення освітніх заходів на тему здорових стосунків із підлітками та молоддю.

Усі учасники/-ці отримають сертифікати, подарунки від Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) та допоміжні матеріали для самостійної роботи з молоддю у цій темі (умовою отримання сертифіката учасника/-ці та друкованих матеріалів є 100% присутність на тренінгу та участь у групових вправах).

*Цільові громади, які запрошуються до навчання: Авангардівська, Білоцерківська, Вінницька, Дніпровська, Добропільська, Запорізька, Калуська, Київська, Костянтинівська, Краматорська, Кременчуцька, Кропивницька, Лубенська, Львівська, Маріупольська, Мелітопольська, Миколаївська, Одеська, Покровська, Полтавська, Рокитнянська, Сєвєродонецька, Старокостянтинівська, Тернопільська, Ужгородська, Харківська, Херсонська, Хорошівська, Хотинська, Черкаська, Чернігівська.

Щоб отримати додаткову інформацію – напишіть на пошту [email protected]

Тренінг реалізують МолоДвіжЦентр.Львів у співпраці з UNFPA Ukraine в межах проєкту “Не дрібниці” за підтримки уряду Великої Британії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.