bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Академія краудфандингу для підприємців під час війни
12.10.2022

До Академії можуть долучитися власники та власниці мікро-, малих та середніх підприємств, які проживають на підконтрольних уряду України територіях Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської, Харківської та Херсонської областей, або мають статус внутрішньо переміщеної особи із зазначених областей, і відповідають таким вимогам:

  • мають реалізовану справу, проєкт або підприємство, що функціонує, чи презентували бізнес-ідею разом із планом її втілення
  • пропонують бізнес-ідею з соціальною складовою чи цінністю для суспільства, наприклад, підтримка внутрішньо переміщених осіб, перерахування відсотків від продажів на побудову дитячого центру тощо (бажано
  • мають команду, яка складається мінімум із двох осіб; перевага надається людям із досвідом у сфері комунікацій чи маркетингу
  • є повнолітніми особами з громадянством України, зареєстрованими як фізична особа-підприємець чи юридична особа (або перебувають у процесі реєстрації)
  • готові та мотивовані до навчання в Академії краудфандингу і практичної реалізації отриманих навичок

Академія краудфандингу триватиме з жовтня 2022 року до квітня 2023 року. Серед лекторів Академії експерти та експертки із краудфандингу, соціальних медіа, дизайну, копірайтингу та інших сучасних напрямів.

У програмі заплановано близько шести днів онлайн-навчання, регулярне проведення консультаційних онлайн-сесій, виконання тематичних завдань із метою підготовки краудфандингової кампанії та надання менторської підтримки через платформу для онлайн- навчання.

Дізнатись більше про правила участі та подати заявку можна за посиланнямРеєстрація триває до 23:59 01 листопада 2022 року.

Ініціативу реалізує ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Для довідки

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.