bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пройдіть навчання з підприємництва та отримайте нові знання ведення бізнесу
26.09.2022

Ресурсний центр ГУРТ, в межах проєкту Міжнародної організації праці (МОП) «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, продовжує безоплатне навчання для майбутніх підприємців та підприємців-початківців, які бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності, започаткувати чи розвинути власну справу, навчитися писати бізнес-план, взяти участь у тренінгу «Розпочни свій бізнес».

Якщо ви розмірковуєте з чого розпочати свій бізнес, які послідовні кроки робити та де можна отримати стартовий капітал або потребуєте додаткових знань щодо відновлення роботи вашого бізнесу на новому місці - подавайте заявку на участь у триденному тренінгу «Розпочни свій бізнес» у м. Вінниця 21-23 жовтня та отримайте знання та навички ведення бізнесу. Дедлайн - 17 жовтня 2022р. Не відкладайте реєстрацію, адже кількість місць обмежена!

Програма навчального триденного тренінгу включає такі теми: пошук бізнес-ідеї, маркетинговий план, кадрове забезпечення, організація та управління, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал для вашого бізнесу, написання бізнес-плану.

Навчання проводять досвідчені сертифіковані Міжнародною організацією праці тренери, які також нададуть учасникам індивідуальні консультації в межах тренінга «Розпочни свій бізнес».

«У роботі на тренінгах дуже допомагає комплексність програми МОП «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес». Посібники та навчальні модулі містять не загальну інформацію, а відповідають розділам бізнес-плану. Таблиці самого бізнес-плану дозволяють отримати у результаті покроковий план дій на 12 місяців після відкриття підприємництва. На мою думку, це робить навчальні матеріали модулів практичним структурованим інструментом. Можливість оцінити прибутковість бізнесу і власні сили знижує страхи та сприяє прийняттю рішення щодо реєстрації підприємництва» - ділиться Світлана Луценко, сертифікована тренерка МОП.

Після завершення дедлайну прийому заявок, відібрані учасники отримають лист-запрошення від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями на вказану у реєстраційній формі електронну адресу.

Увага! Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників або витрати на проживання не відшкодовуються.

 

Тренінги проводяться Ресурсним центром ГУРТ у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, та за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.