bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Girls Go Circular - новий курс з цифрової освіти для українських школярок
21.09.2022

Junior Achievement Ukraine запускає новий навчальний курс GIRLS GO CIRCULAR (Цифрові та підприємницькі навички для економіки замкненого циклу).

Girls Go Circular - це проєкт з цифрової освіти, що заохочує жінок до навчання та роботи в сферах науки, технології, інженерії та математики. Він допомагає європейським школярам стати майбутніми лідерами та підприємцями.

Ця програма є повністю безкоштовна і розрахована на дівчат віком від 14 до 19 років. Хлопці теж можуть долучатися до проєкту через онлайн платформу.

Навчальні курси плануються як в офлайн, так і онлайн форматах.

Очне навчання стартує у жовтні 2022 року в 4 містах України:

-         1-2 жовтня, Одеса,

-         15-16 жовтня, Ужгород,

-         23-23 жовтня, Київ,

-         29-30 жовтня, Вінниця.

Під час безкоштовного дводенного тренінгу учасники:

— дізнаються про економіку замкнутого циклу і в чому її особливість;

— удосконалять свої цифрові та підприємницькі навички;

— отримають уявлення про кроки, які здійснюють підприємства на шляху до економіки замкнутого циклу;

— зможуть створити власну ідею для вирішення соціальних та екологічних проблем.

Курси триватимуть по 4 години впродовж 2 днів поспіль. Організатори дбають про безпеку учасниць, тому всі приміщення для очного навчання забезпечені укриттям.

Реєстрація на офлайн тренінги- https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6mH3IQw6oD8Hv5FTxSrDE03EMr89A0HrqsFqI4foC_l4ibw/viewform?fbclid=IwAR2thVd6HHuD0WWGN-U9yDz5QXxbTkz_6MEGgJ5PTPWBwFuqxeWKXdviKrI

Онлайн курс має анімовані та відеоматеріали з практичними завданнями. В кінці кожного модуля є тестові питання, склавши які, студент отримає електронний сертифікат. Курс розрахований на 2-3 тижні, в залежності від інтенсивності з якою учасники опановують уроки.

Реєстрація для доступу на онлайн платформу Circular Learning Space - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHoz71Fz8PjP7zjSU5-aINBXRiV58yvQ35SOj-dHQEyFCSxQ/viewform?fbclid=IwAR0kOJiL0Gc57qCorSJucsTGjNE0zbWgqmETdMyW-97x9eTSjvJd_rUy238

Проєкт впроваджується під координацією Європейського інституту інновацій та технологій (EIT) - EIT RawMaterials.

Довідка. Junior Achievement Ukraine - це провайдер навчальних програм з підприємництва та фінансової грамотності для молоді. Організація є частиною всесвітньою мережі Junior Achievement, що веде свою діяльність з 1919 року у понад 100 країнах світу. Її місія – підготовка молоді до ринку праці, кар’єрного і особистого розвитку.

Громадську організацію Junior Achievement Україна створено у жовтні 2021 року. Першими учасниками її навчальних програми та івентів стали 120 студентів та 20 вчителів з 11 освітніх закладів Запорізької та Донецької областей. З вересня 2022 року програми стартували у Львівській і Чернівецькій областях.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.