bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Культурно-політичний розвиток України»
20.10.2010

Донецький молодіжний дебатний центр оголошує конкурс серед громадських організацій Донецької області на участь у семінарі «Культурно-політичний розвиток України», що відбудеться 8-9 листопада 2010 року в м. Донецьк.

До участі в конкурсі запрошуються керівники та члени зареєстрованих громадських організацій, які бажають посилити роль своїх організацій та брати участь в формуванні культурної політики в Україні.

Програма семінару включатиме питання демократії, залучення громадськості до участі у прийнятті рішень та спроможності впливати на формування локальної культурної політики. Семінар проходитиме в рамках проекту, що реалізується Донецьким молодіжним дебатним центром спільно зі шведською організацією Cultural Clinic, що фінансується Інститутом Швеції.

Метою проекту є підвищення та посилення ролі організацій громадського суспільства та діячів культури задля надання їм можливості активно приймати участь в процесах прийняття рішень в сфері культури та залучення їх до культурних заходів. Проект сприятиме демократизації України через посилення можливостей громадських організацій бути залученими до процесів прийняття рішень.

Навчання безкоштовне. Організатори забезпечуватимуть проживання та харчування під час семінару. Дорожні витрати відшкодовуватимуться.

Для участі у семінарі необхідно заповнити аплікаційну форму та надіслати її до Донецького молодіжного дебатного центру до 31 жовтня 2010 року на адресу: [email protected] з темою повідомлення <назва організації>_CULTURE.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.