bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з практичної фізіономіки і графології
18.10.2010

Фізіономіка і графологія – це дві складові оперативної психодіагностики людини, які дають можливість за зовнішніми ознаками обличчя та його виразу (фізіономіка), почерку і підпису (графологія) пізнати внутрішні якості людини і робити висновки про її характер, схильності, тип особистості тощо, таким чином передбачаючи її поведінку.

Ціль тренінгу: навчитись аналізувати життєву позицію людини, її потенціал і цінності, її характер і схильності, використовуючи риси обличчя, почерк і підпис у діловому і приватному середовищі.

Після проходження тренінгу ви навчитесь: 

  • розуміти партнерів у бізнесі «без слів»;
  • визначати схильності навколишніх людей;
  • аналізувати власні рушійні сили;
  • визначати рівень успішності співпраці;
  • знаходити відповідні аргументи в переговорах;
  • формувати вірний, з позицій довгострокового бізнесу, колектив працівників;
  • ефективно використовувати слабкості людей;
  • досліджувати характер людини за її почерком та підписом;
  • ефективніше здійснювати підбір персоналу;
  • визначати ту сферу діяльності, в якій людина може досягти найбільшого успіху;
  • розрізняти людей з психічними відхиленнями

Структура тренінгу

Блок 1. Фізіогноміка (Теоретична частина) – 2 години. Знайомство. Вступ (чи варто вміти читати лиця?) Фізіогноміка – емоції застигли на обличчі (основні принципи фізіономічного аналізу Міміка і фізіогноміка або як формуються специфічні ознаки обличчя) Базові характеристики частин обличчя (брови – спосіб мислення; вуха – джерела інформації; очі – сприйняття; рот – дзеркало душі; ніс – матеріальні перспективи щелепи – символ владності; підборіддя – символ рішучості) Аналіз зморшок на обличчі (зморшки, як наші бойові нагороди) Форма голови і профіль людини (трохи про форми і зміст) Об’єднаний аналіз частин обличчя (змішуємо отримані знання)

Блок 2. Гафологія (Теоретична частина) – 2 години. Ознайомлення з графологією, історією її походження та розвитку Сфери застосування графології, приклади з життя Перевірка графологічних положень шляхом гіпнотичних дослідів Графологія як метод психодіагностики Правила графологічних досліджень при прийнятті на роботу Графологічний тест

Блок 3. Гафологія (Практична частина) – 2 години. Графологічні ознаки почерку (натиск, направленість рядків, поля, нахил букв, їх зв’язок, величина, форма, розбірливість, розмах, прикраси тощо) Графологічні ознаки підпису (напрямок, довжина, початок і кінець, вертикальні лінії, крапка в підписі, петлі, однакові елементи, розбірливість, підкреслення, «хвостики», закреслення тощо) Патологічні ознаки почерку та підпису Показовий аналіз почерку та підпису відомих людей Рекомендації для графологів-початківців Графологічний аналіз власного почерку та підпису Набуття навиків графологічного аналізу почерку та підпису (робота в групах)

Блок 4. Фізіогноміка (Практична частина) – 2 години. Аналіз бізнес-партнера за критеріями (самовіддача і вклад у справу; амбіційність і владність; відношення до грошей; слабкі місця характеру) Індивідуальний підхід до клієнта (як визначати цінності клієнта; - вразливі місця клієнта; підбір вагомих аргументів відповідно до типу обличчя) Як сформувати робочий колектив (паталогічні прояви на обличчі; характеристика трудової життєдіяльності людини; ознаки майбутньої злагоди у колективі) Додаткові вправи, вправи і ще раз вправи

Кількість учасників: 15 осіб віком від 22 років.

Вартість участі: 95 грн.

Увага! Читачам ГУРТа знижка на тренінг 10%. При поданні заявок не забудьте зазначити, що Ви є користувачем порталу ГУРТ.

Місце проведення тренінгу: м. Львів, проспект Чорновола 57, зал 810.

Дата проведення: 30 жовтня 2010 року.

Час проведення: з 09:00 до 18:00 (з годинною перервою на обід).

Тільки за попереднім записом! Надішліть на info(@)spe. org. ua ваш е-мейл і ми надішлемо вам анкету учасника.

Детальніша інформація: 0963080032 - Роман, 0979349277 - Надія, або на сайті www.spe.org.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.