bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг “Ефективність у спілкуванні”
14.10.2010

90% життя кожної людини – пов`язане із постійним спілкуванням. Ми спілкуємося на роботі і від цього часто може залежати наш прибуток, ми спілкуємося на вулиці – і це як мінімум є свідченням нашої вихованості, ми спілкуємося з рідними і близькими – часто саме від якості цього спілкування залежать наші стосунки. Як часто в голову закрадається думка, ну я ж усе пояснив, я ж все сказав, чому мене не розуміють? Чому немає відповідної реакції? Все дуже просто, кожна людина різна і по різному сприймає, таку здавалося б зрозумілу для Вас, інформацію. Ми ніби кожен говоримо на своїй мові. Що робити? Все насправді дуже просто - існують нескладні та цікаві правила спілкування, знаючи їх Ви зможете краще розуміти інших і говорити так, щоб Вас чули і розуміли.

В програмі: 

  • Ви отримаєте знання, які необхідні для ефективного спілкування з іншими людьми, зможете краще розуміти інших і говорити так, щоб вас чули.
  • Зможете читати не лише словесні сигнали інших людей, але й розуміти їх жестикуляцію.
  • Навчитеся говорити і слухати так щоб бути ціквим співрозмовником – сформуєте навичкм так званого «активного слухання».
  • Також ми розглянемо бар`єр, який існує між чоловіками і жінками та що потрібно знати, щоб без проблем комунікувати один з одним.

Кілька нескладних правил, декілька цікавих практичних вправ, плюс ваші старання і бажання вчитися, все це перемішаємо із дружньою і легкою атмосферою – в результаті ви зможете розуміти співрозмовника з пів слова!

Тренінг проводить: Оксана Щур (Організатор HR-кав`ярні, менеджер по персоналу ДТЕП ІСТ-Захід, магістр психології ЛНУ ім І.Франка, учасник навчальної програми Всесвітньої психотерапевтичної асоціації психодрами).

Дата та час проведення: 23 жовтня 2010. 11:00-19:00.

Місце проведення: м. Львів, проспект Чорновола 57, зал 813.

Вартість тренінгу: 145 грн/особа.

Увага! Читачам ГУРТа знижка на тренінг 10%. При поданні заявок не забудьте зазначити, що Ви є користувачем порталу ГУРТ.

По закінченні тренінгу всім учасникам видаються сертифікати.

Для реєстрації на тренінг потрібно заповнити анкету та надіслати її до 20 жовтня на адресу [email protected]

Контакти: Богдан Микийчук, т.: +380984574889; Мар’яна Сорока, т.: +380937171377 Наш сайт: www.newrob.com

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.