bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук учасників на семінар «CIRI Vol2» в Греції
09.08.2022

Проект націлений підвищити якість процесу інтеграції та соціальної роботи з особами, які шукають притулку, та біженцями у зачеплених спільнотах у багатьох країнах шляхом покращення конкретних компетенцій молодіжних працівників, соціальних працівників та волонтерів через простір для обміну передовим досвідом та інноваціями в цій сфері.
Місце: м.Йоаніна, Греція
 
Дати: 06-14 жовтня 2022 (з врахуванням travel days)
 
Ми шукаємо учасників:
- віком 22+ років;
- з досвідом роботи в якості керівника проекту/молодіжного працівника/соціального працівника/волонтера (або інших посадах), залученого до організацій/установ, що працюють з біженцями, шукачами притулку чи переміщеними особами;
- зі знанням англійської мови на рівні не нижче В2;
- з готовністю брати участь у всіх активностях проекту.
 
Фінансування проекту:
100% витрат на харчування та проживання. Учасник/-ця має самостійно придбати собі квитки, після проекту їх вартість буде відшкодовано в межах встановленого ліміту 275 євро через міжнародний банківський переказ. Учасники мають оформити медичне страхування та ПЛР-текст (в разі відсутності вакцинації) за власний кошт.
Учасники сплачують 40 EUR благодійний внесок відправляючий організації (благодійний внесок не є обов’яковим, але ми продовжуємо працювати та сподіваємося на вашу підтримку).
 
Дедлайн заповнення аплікаційної форми (https://bit.ly/s_cv2) 14.08.2022 23:59.
 
Організатор: ГО ”Юніт”
[email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/ngo.unit
Instagram: https://www.instagram.com/ngo_unit
Telegram: https://t.me/ngounit

Контакти

  • Організатор: ГО ”Юніт” [email protected] Facebook: https://www.facebook.com/ngo.unit Instagram: https://www.instagram.com/ngo_unit Telegram: https://t.me/ngounit

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.