bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Career Hub Pro: Фриланс - безплатні освітні курси для успішного старту фриланс-кар’єри
05.08.2022

Курси допоможуть 60 молодим людям отримати практичні навички для оволодіння перспективними професіями у копірайтингу, дизайні чи digital-маркетингу та реалізувати себе як фрилансери. Реєстрація на сайті careerhub.in.ua/pro-freelance до 14.08.

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, багато громадян були змушені покинути свої домівки та тимчасово переїхати до безпечніших регіонів України. Новоприбулі ВПО, серед яких - і молодь, зіштовхуються з низкою проблем, які стосуються саме працевлаштування. Зокрема, молодь, яка працювала у більш «традиційних» сферах, зіткнулася з проблемою пошуку роботи за фахом відповідного рівня кваліфікації в приймаючих громадах через відсутність відповідних вакансій. Реальне рішення для молоді сьогодні  – отримання нових практичних навичок, які допоможуть знайти дистанційну роботу і розвиватися у тому, в чому насправді хочеться. 

Про переваги дистанційної роботи, а точніше - фрилансу, можна говорити довго, але найкращим аргументом є те, що це чудова можливість отримувати кошти за свою діяльність і водночас бути мобільним, мати гнучкий графік та самостійно обирати клієнтів і проєкти, яких, насправді, може бути безліч одночасно. Вікритим залишається лише питання: який напрямок та спеціальність обрати, щоб гарно заробляти саме на фрилансі? 

У зв’язку з подіями в країні, за порівняльним аналітичним дослідженням платформи Freelancehunt, було визначено на які онлайн-професії є наразі попит і куди точно будуть інвестувати замовники. Першу сходинку топу наразі займає позиція дизайнера, адже зріс попит на створення дизайну сайтів, розроблення логотипів та ілюстрацій. Другу сходинку почали  займати копірайтери, які пишуть креативні і SEO-тексти, роблять переклад іноземних текстів та займаються написанням статей. В цей топ також потрапляє і так званий digital-маркетинг, який включає пошукове просування (SEO), контекстну рекламу тощо.  

Одним із важливих факторів, які створюють додаткову можливість для української молоді знайти роботу віддаленого формату, є відмова багатьох міжнародних фрілансерських платформ купувати послуги на замовлення фрілансерів з росії та Білорусі, а також надання переваги запрошенню українців. Ці та інші моменти створюють сприятливі умови для працевлаштування та самозайнятості початківців фрилансерів, особливо серед української молоді.

Якщо ти вже маєш практичні навички у копірайтингу, дизайні чи онлайн-маркетингу, але хочеш їх вдосконалити, то освітній курс Career Hub Pro: фриланс в межах програми “Мріємо та діємо” саме для тебе. Тут ти можеш покращити свої hard skills в одній з обраних сфер та дізнатися про розвиток на фрилансі: різноманітні платформи, лайфхаки залучення клієнтів, фінансові та юридичні аспекти.

Ти отримаєш: сертифікат, роботу з реальними кейсами, перших клієнтів, а найактивніші отримають можливість просування своїх послуг серед роботодавців та платформах Career Hub

Як це буде: кожні понеділок, середу та п’ятницю о 17:00 будуть практичні заняття з експертами у Zoom


Реєструйся на сайті careerhub.in.ua/pro-freelance до 14 серпня включно.
До зустрічі на Career Hub Pro!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.