bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У найкращих інтересах дітей діє соціальний педагог! Бакалаврська програма Університету Грінченка
04.08.2022

Київський університет імені Бориса Грінченка запрошує отримати освіту бакалавра за спеціальністю 231 Соціальна робота за освітньою програмою «Соціальна педагогіка» (заочна форма навчання).

Особливістю цієї освітньої програми є орієнтація на підготовку фахівця, здатного здійснювати соціально-педагогічну діяльність в умовах освітніх закладів, надавати психолого-педагогічну підтримку дітям, їхнім батькам, молоді, людям з інвалідністю. Він вмітиме організовувати профілактичну роботу, розробляти просвітницько-профілактичні, соціально-реабілітаційні програми, спрямовані на забезпечення прав дітей, попередження девіантної поведінки і сімейного неблагополуччя, організовувати волонтерські групи. Вивчення фахових дисциплін забезпечує його здатність планувати й здійснювати соціально-педагогічну підтримку сімей та дітей з урахуванням провідної ознаки вразливості, здійснювати заходи щодо запобігання та протидії домашньому насильству, булінгу, торгівлі людьми, різних видів девіантної поведінки.

Випускник не тільки розумітиме теоретичні основи та нормативно-правові засади інклюзивної освіти, а й буде зданим здійснювати соціально-педагогічну підтримку дітей з особливостями психофізичного розвитку. Він знатиметься на технологіях створення здоров`язбережувального середовища у громаді, зможе використовувати прикладну творчу діяльність, арт-терапевтичні техніки, ігрові форми роботи з  різними категоріями клієнтів. На відміну від попередньої освітньої програми, в цій – особливий акцент в організації практики робиться не стільки на спектрі соціальних агенцій різного типу і підпорядкування, скільки на напрямах роботи соціального педагога.

Студенти мають можливість пройти волонтерську, соціально-виховну, соціально-профілактичну, соціально-консультаційну, корекційно-реабілітаційну, дослідницьку практики, побувавши в закладах освіти різного типу, рекреаційних центрах, спеціалізованих соціальних службах, як-то: Телефонна «Гаряча лінія», центрах соціально-психологічної реабілітації, дружніх до молоді клініках тощо. Літня практика відбувається у оздоровчих таборах для дітей із сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах тощо.

Під час навчання активно використовується ІКТ та електронні курси. У нас унікальний Цифровий кампус! Менторська підтримка гарантована. Є можливість навчатися за індивідуальним графіком і онлайн! Документи подаються дистанційно!

Спочатку реєструємось у кабінеті вступника.

Потім за графіком подаємо документи. Ось тут графік для відслідковування важливих дат.

Ви можете подати документи дистанційно, якщо знаходитесь наразі не в Україні.

Більше про нас та наші овітні бакалаврські, магістерські програми на сторінці.

Ми у FBhttps://www.facebook.com/KafedraSPSRil

Контакти

  • +380674738150; Інститут людини Київського університету імені Бориса Грінченка; [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.