bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бакалаврська програма Соціальна робота Університету Грінченка чекає небайдужих до соціальних проблем
04.08.2022

ОП Соціальна робота

Унікальність цієї освітньої програми полягає в підготовці фахівця-універсала, здатного надавати широкий спектр соціальних послуг різним категоріям населення, готового до здійснення соціального супроводу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Такі фахівці відповідно до стандартів соціальних послуг і бачення Міністерства соціальної політики України, виступатимуть кейс-менеджерами випадків та організаторами екстреного втручання в найкращих інтересах дитини, вмітимуть здійснювати соціальну експертизу управлінських рішень у соціальній сфері, що вкрай актуально в умовах децентралізації влади.

Випускник цієї освітньої програми матиме знання теоретичних основ соціальної роботи, соціальної політики, системи соціального захисту населення, соціального підприємництва. Він вмітиме застосовувати технології соціальної роботи з різними категоріями отримувачів послуг, організовувати громадську експертизу, проводити громадські слухання, буде обізнаним у різних галузях психології, здатним застосовувати знання з інклюзії при роботі з особами з інвалідністю.

У межах цієї програми студентам пропонується широкий спектр практик: від навчальної, де вони знайомляться з провідними організаціями різного типу, волонтерської, що дозволяє зануритися в професію, до низки стажерських практик у різних соціальних службах (центри соціальних служб, служби у справах дітей, кризові центри та ін.) та неурядових організаціях.

Під час навчання активно використовується ІКТ та електронні курси. У нас унікальний Цифровий кампус! Менторська підтримка гарантована. Є можливість навчатися за індивідуальним графіком і онлайн! Документи подаються дистанційно!

Під час навчання активно використовується ІКТ та електронні курси. Менторська підтримка. Є можливість навчатися за індивідуальним графіком і онлайн! Документи подаються дистанційно!

Спочатку реєструємось у кабінеті вступника.

Потім за графіком подаємо документи. Ось тут графік для відслідковування важливих дат.

Ви можете подати документи дистанційно, якщо знаходитесь наразі не в Україні.

Більше про нас та наші овітні бакалаврські, магістерські програми на сторінці.

Ми у FBhttps://www.facebook.com/KafedraSPSRil

Контакти

  • +380674738150; Інститут людини Київського університету імені Бориса Грінченка

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.