bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальна адвокація: унікальна бакалаврська програма в Університеті Грінченка
04.08.2022

Соціальна адвокація

Ця освітня програма кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Київського університету імені Бориса Грінченка створена як відповідь на новий виклик перед соціальним працівником – необхідність очолювати міжвідомчі команди в найкращих інтересах отримувачів соціальних послуг, розробляти дієві адвокаційні стратегії для захисту прав та інтересів уразливих категорій отримувачів соціальних послуг, представляти інтереси дітей, молоді та сімей.

Випускник окрім знань теоретичних основ соціальної роботи, соціальної політики, систем соціального захисту та соціального обслуговування населення, володіння базовими технологіями соціальної роботи буде здатний розробляти та проводити адвокаційні кампанії з використанням широкого арсеналу методів соціальної адвокації, вмітиме налагоджувати результативну соціальну комунікацію між різними суб’єктами соціальної роботи в громаді.

Навчальна та волонтерська практики пропонуються студентам як спосіб занурення в професію. Вони орієнтовані на вивчення профілактичного напряму роботи державних та НУО, а також дослідженню різних аспектів cімейно орієнтованої соціальної роботи. Із кожним наступним видом виробничої практики студенти мають можливість усе глибше занурюватися в соціально-реабілітаційну, правозахисну, соціально-корекційну, посередницьку роботу на базі таких соціальних агенцій, як: центри для внутрішньо переміщених осіб, громадські приймальні, служби у справах дітей, управління ювенальної превенції Національної поліції України тощо.

Під час навчання активно використовується ІКТ та електронні курси. Менторська підтримка. Є можливість навчатися за індивідуальним графіком і онлайн! Документи подаються дистанційно!

Спочатку реєструємось у кабінеті вступника.

Потім за графіком подаємо документи. Ось тут графік для відслідковування важливих дат.

Ви можете подати документи дистанційно, якщо знаходитесь наразі не в Україні.

Більше про нас та наші овітні бакалаврські, магістерські програми на сторінці.

Ми у FB: https://www.facebook.com/KafedraSPSRil

Контакти

  • +380674738150; Інститут людини Київського університету імені Бориса Грінченка

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.