bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Магістерські програми «Соціальна педагогіка» та «Соціальна робота» (заочно) Університету Грінченка
03.08.2022

Доброго дня, шановні друзі!

Пропонуємо фахівцям із соціальної роботи та практикам, що беруть участь в організації та наданні соціальних послуг, скористатися можливістю отримати магістерській ступінь, навчаючись на заочній формі за освітніми програмами «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка» Київського  університету імені Бориса Грінченка.

Для вступу на магістерські програми «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка» цього року необхідно лише подати необхідні документи та скласти мотиваційний лист. Фаховий іспит та іспит з іноземної мови у цьому році скасовано. Це створює чудові можливості можливість фахівцям-практикам, які мають бажають удосконалити професійні знання та навички, підтвердити або поліпшити свою кваліфікацію, але яким бракує часу та можливостей для підготовки до формальних іспитів, успішно пройти відбір на магістерську програму.

Навчання на заочній формі за магістерською програмою «соціальна робота» Київського університету імені Бориса Грінченка повністю відповідає потребам практиків та адаптовано відповідно до їхніх можливостей. Навчання відбуватиметься дистанційно. Слухачі програми зможуть виконувати завдання за зручним для них графіком. Зміст фахових дисциплін «Сучасні стратегії надання соціальних послуг», «Соціальна робота з особливими групами отримувачів послуг» визначатиметься відповідно до запитів слухачів програми. Окрім того, вони зможуть обрати вибіркові дисципліни за напрямами «Соціальне адміністрування», «Управління соціальними проєктами та програмами», «Соціальна робота у громаді», «Соціальна робота з вразливими соціальними групами», «Соціальна медіація», «Моделювання та прогнозування соціальних конфліктів», «Практикум з ведення переговорів», «Детекція брехні».  Завдання виробничої та переддипломної практик і підготовка кваліфікаційної магістерської роботи можуть виконуватись за основним робочим місцем слухачів. Викладачі програми є визнаними експертами в галузі розвитку системи надання соціальних послуг, розробки та впровадження соціальних проєктів і програм, соціальної профілактики, захисту прав та інтересів вразливих верств населення, оцінювання практики соціальної роботи та наукових досліджень її проблем. Вони забезпечують студентів всією необхідною консультативною та тьюторською підтримкою.

Навчання за спеціальністю «Соціальна робота»  другого (магістерського) рівня вищої освіти повністю відповідає вимогам професійного стандарту «Фахівець із соціальної роботи» і створює можливості для успішної роботи на відповідних посадах, кар’єрного зростання, підтвердження кваліфікації, необхідної для надання соціальних послуг, участі в інноваційних соціальних проєктах та програмах

Освітні програми успішно сертифіковані! 

Практикується активне використання ІКТ та електронних курсів на платформі Цифрового капмусу Університету. Менторська підтримка викладачів та фахівців-практиків. Є можливість навчатися за індивідуальним графіком і онлайн! Документи подаються дистанційно! 

Спочатку реєструємось у кабінеті вступника. Ресєтрацію розпочато!!!

Потім за графіком подаємо документи. Ось тут графік для відслідковування важливих дат.
Якщо Ви вступаєте на контракт, то подаєте лише мотиваційний лист! Інші здають ще дистанційно фаховий тест. Часте питання від абітурєнтів - “А що, якщо я ще не в Україні?”… Ви можете подати документи дистанційно.

Більше про нас та наші овітні бакалаврські, магістерські програми: https://il.kubg.edu.ua/struktura/kafedry-instytutu/kafedra-sotsialnoi-pedahohiky-ta-sotsialnoi-roboty/21-10-14.html

Ми у FBhttps://www.facebook.com/KafedraSPSRil 

Контакти

  • +380674738150; Інститут людини Київського університету імені Бориса Грінченка

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.