bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір до школи партисипації на тему «Інтеграція та соціалізація ВПО» (Вінницька область)
02.08.2022

Запрошуємо до регіональної школи партисипації на тему: «Інтеграція та соціалізація ВПО» та розпочинаємо відбір команд з Вінницької області, які, за підтримки Київського Діалогу, здійснюватимуть діяльність спрямовану на місцевий розвиток.

Що чекає учасників та учасниць школи:

  • Навчання, а саме – 2 триденних тренінги, під час яких учасники та учасниці дізнаються, як проводити дослідження потреб внутрішньо переміщених осіб в своїх громадах, де брати ресурси для розв’язання проблемних питань ВПО, а також отримають знання щодо підготовки грантових заявок;
  • Можливість отримати фінансування для реалізації малих проєктів на місцях – (до 1000 євро);
  • Менторство від експертів та експерток проєкту під час навчання та реалізації проєктів у своїх громадах;

По завершенню програми учасники та учасниці зможуть долучитися до спільноти випускників Київського Діалогу, яка налічує представників та представниць більш ніж з 10 областей.

Для участі в конкурсі потрібно до 20 серпня включно заповнити форму реєстрації.

ФОРМА РЕЄСТРЦІЇ

Критерії відбору команд:

  • Наявність у команді 3-5 осіб, із числа представників ОМС та громадських активістів, які дотичні до роботи з внутрішньо переміщеними особами в своїй громаді;
  • Наявність у команди спільного бачення щодо вирішення проблем ВПО в своїх громадах;
  • Наявність ідеї, реалізація якої сприятиме вирішенню проблем ВПО;
  • Наявність мотивації та готовності бути учасниками навчальних заходів.

Увага! Відібрані команди мають провести в своїх громадах опитування внутрішньо переміщених осіб за запропонованою організаторами Школи анкетою!

Даний конкурс проводиться в рамках проєкту «Створення в українських регіонах соціального капіталу для громадських ініціатив», орієнтованих на реформи, що реалізується німецькою ГО «Європейський Обмін» та Міжнародним Фондом «Відродження» у партнерстві з регіональними ГО за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини.

Київський Діалог – це українсько-німецька програма підтримки локальних ініціатив та створення мережі змінотворців для демократичних перетворень в Україні. Київський Діалог стартував у 2005 році як формат міжнародних конференцій із суспільних та політичних тем, а у 2014-му став сприяти розвитку громадських ініціатив у регіонах України.

У Вінницькій області реалізацію проєкту координує громадська організація «ПРАВО».

Для довідок:

Віталій Дорох

067 425 84 94

[email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.