bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Від ідей – до дій» – у Богуславі триває набір на навчальний проєкт для реалізації власних ідей
26.07.2022

Громадська організація “Буслав Січ” в межах  ініціативи “Тиха Гавань”, завдяки підтримці European Endowment For Democracy анонсує  навчальний проект «Від ідей – до дій». Отож:
  • Навчальний курс включає в себе теорію та практику – реалізацію ваших власних ініціатив. Це може бути бізнес, громадська діяльність, соціальне підприємництво. Лектори з різних міст України розкажуть головне, про те:

- Як зрозуміти, що ваша ідея актуальна та потрібна;
– Як пояснити свою ідею потенційним “донорам” чи інвесторам;
– Як знайти ресурси на втілення своєї ідеї;
– Як знайти команду та однодумців;
– Як зрозуміти, що все вдалося.

  • Проект включає в себе півтора місяці теорії – лекції, які розпочнуться з середини серпня і триватимуть до кінця вересня та будуть відбуватися, переважно, на вихідних. Під час навчань  вам допоможуть розробити концепції ваших власних ініціатив, з яких спільно оберуть 5 найактуальніших. І відразу ж, починаючи з жовтня і до січня,  допоможуть вам їх реалізувати.
  • Крім, власне, знань, які ви отримаєте під час теоретичної частини, протягом жовтня-січня з вами на постійному зв’язку будуть запрошені  ментори, які мають власний досвід реалізації успішних ініціатив і готові ділитись своїми знаннями та порадами з вами. Крім того, є унікальна можливість підтримати ваші ініціативи фінансово, аби допомогти вивести їх на рівень самодостатності.
  • Взяти участь у проекті можуть 50 осіб. Це може бути будь-хто з тих, хто нині мешкає на Богуславщині,  не може сидіти без діла і прагне змінювати навколишній світ на краще. Будь-яке навіть найскладніше завдання – це завжди послідовність максимально простих дій. 
  • Щоб взяти участь,потрібно перейти за посиланням, заповнити форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9TbeI9Gds2PxxwrALhSoeZnaZJheNSe6HVqqP_M3qqVNueA/viewform та чекати відбору.

Це оголошення опубліковане за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його ГО “Буслав Січ”.

 

 

Контакти

  • Менеджерка з комунікації проекту «Від ідей – до дій» Анастасія Ращенко. Телефон: 063 129 77 40; E-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.