bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Третє заняття з онлайн-курсу фандрейзингу для діаспори від Global Ukraine
22.07.2022

Третє заняття з онлайн-курсу фандрейзингу для діаспори «Пошук ресурсів: коли закінчуються гроші» відбудеться 27 липня 2022 року. Лекторкою буде Оксана Дащаківська, кандидатка політологічних наук, викладачка УКУ, тренерка, експертка із залучення, керівниця представництва МФ «Відродження».

Зустріч буде присвячена роботі міжнародних донорських фондів. Зокрема, учасники дізнаються:

-          як працюють міжнародні фонди, їхні процедури та правила;

-          логічну матрицю проєктної заявки, нюанси написання проєкту;

-          проєктні ризики.

Частина заняття буде присвячена практичним вправам, де команди працюватимуть над однією із частин процесу подачі заявки.

Зустріч розпочнеться о 20:00 (Київський час). Для участі обов’язково попередньо зареєструватися: https://forms.gle/BJ9fxCqcY73sG2m8.

УВАГА: якщо ви зареєструвалися у формі та брали участь у попередніх заняттях - вдруге реєструватися не потрібно, ми надішлемо вам усю інформацію на електронну пошту.

Курс «Пошук ресурсів: коли закінчуються гроші» є безкоштовним і після завершення буде доступний учасникам у відео-записі. Також усі учасники отримають сертифікат про проходження курсу та бонусну консультацію щодо проєктів від Фундації Global Ukraine. Якщо у вас є запитання чи пропозиції, можете написати на Facebook-сторінку Global Ukraine або на пошту [email protected].

Записи онлайн-зустрічей мережі Global Ukrainians доступні на You-Tube каналі Global Ukraine: https://www.youtube.com/c/GlobalUkraine

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.