bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Табір для громадських активісток і лідерок, які працюють волонтерками
22.07.2022

ГО “Горизонт змін” оголошує набір на табір для громадських активісток і лідерок, які працюють волонтерками та допомагають Черкащині справлятися з викликами воєнного часу.

 Програма табору передбачає:

  • проведення групових психологічних практик для підтримки жінок та розвитку їх особистих компетенцій, здатності протистояти викликам під час війни;
  • майстер-класи ліплення із глини, елементарного музикування, створення ляльок-мотанок та використання цілющих трав Холодного Яру;
  • інтеграційні та настільні ігри, посиденьки навколо вогнища та читання книжок в гамаку.

КОЛИ? 5-9 серпня
ДЕ? ХАТА СКРАЮ, Чигиринщина (серце Холодного Яру)

Організатори забезпечують проживання, харчування, матеріали для майстер-класів, проїзд по маршруту Черкаси-Мельники-Черкаси. Вартість проїзду до Черкас/з Черкас не відшкодовується.

Тож, якщо ви хочете відпочити і віднайти свій ресурс серед магічних холодноярських лісів, – приєднуйтеся і заповнюйте форму реєстрації.

Реєстрація триває до 28 липня.

Кількість місць обмежена, тому всім відібраним учасницям пропонуємо сплатити гарантійний внесок, який повернемо відразу після заїзду в табір. Гарантійний внесок не повертається в разі відмови від участі в таборі, і спрямовується на допомогу ЗСУ.

____________

Проєкт “Сприяння розвитку жіночого лідерства у Черкаській області” втілюється завдяки підтримці Уряду Канади в рамках проекту «Голос жінок і лідерство – Україна», що впроваджується Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women’s Fund.

Відповідальність за публікацію несе ГО “Горизонт змін”. Опублікована інформація не завжди відповідає поглядам Уряду Канади і УЖФ.

Контакти

  • https://www.facebook.com/horizonofchanges

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.