bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір учасників до проєкту «Молодіжні дії заради розвитку та безпеки (YADS
19.07.2022

Ініціатива підтримується за підтримки проєкту ПРООН “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні”, що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Активно працюєте з молоддю в вашій громаді та бажаєте залучити молодь до процесу розвитку та відбудови громади?

Запрошуємо взяти участь у проєкті Молодіжні дії заради розвитку та безпеки (YADS) безпосередньо органи місцевого самоврядування абос молодіжні ради та молодіжні центри з Харківської, Чернігівської, Київської та Львівської областей, однак участь у проєкті можуть брати громади з інших областей. 

В рамках проєкту ми проведемо навчання молоді вашої громади на теми досягнення цілей сталого розвитку, Європейських молодіжних цілей на рівні ваших громад та спільно з молоддю та місцевою владою розробимо пропозиції щодо подальшого розвитку та відбудови громад за допомогою інструменту Європейського молодіжного діалогу.

Кількість громад учасників обмежена, тому радимо подавати заявки якомога скоріше та давайте спільно розвивати молодь у вашій громаді. Вітається участь малих громад (сіл, селищ, тощо).

Реєстрація доступна за посиланням: https://forms.gle/jD39N9Y8a8VgdgR66.

У разі виникнення будь-яких питань можете звертатися за телефоном: 097-022-14-37 (Лаврінець Ігор) або [email protected].

Контакти

  • 0970221437

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.