bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Вивчення єврейської спадщини через дослідження єврейських кладовищ в освітньому просторі»
11.07.2022

Мета співпраці полягає у тому, щоб привернути увагу суспільства до збереження єврейських некрополів, залучити освітян та учнівство до їх вивчення через проектну діяльність.

 03-04 серпня 2022 року відбудеться онлайн семінар під час якого учасники/-ці зможуть ознайомитися з єврейською історією та єврейською спадщиною в Україні; отримають практичні знання в роботі з надгробними символами та епітафіями; напрацюють можливі ідеї для майбутніх шкільних проектів з акцентом на дослідження єврейських кладовищ в Україні.

Реєстраційна форма

Кінцевий термін подання заявок: 27 липня 2022 року. Мова семінару українська. Початок о 17:00 (київський час).

Семінар є частиною проекту «Збереження єврейських кладовищ», який спрямований на збереження, захист і підвищення обізнаності суспільства про локальну єврейську спадщину. Реалізація даного проєкту стала можливою завдяки фінансовій підтримці Європейської комісії.

Заявки на участь в семінарі можуть подавати працівники/-ці освіти та музейних осередків, краєзнавці, представники/-ці громадських організацій. Оцінка аплікаційних заявок буде здійснюватися з врахуванням точності, лаконічності, змістовності відповідей та професійної мотивації.

У випадку запитань, будь ласка, звертайтеся до координаторів:

- Anna Domnich, [email protected]

- Андрій Кошельник, [email protected]

Контакти

  • 380974739712

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.