bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волинянам розкажуть, як залучати кошти на реалізацію суспільно корисних ідей
08.07.2022

Де знайти і  як залучити кошти на реалізацію ваших суспільно корисних ідей? Чому донори жертвують або ігнорують вас?

Про все це ви зможете дізнатися під час чергового вебінару, який Волинський Інститут Права організовує для громадських активістів. Відбудеться онлайн-навчання «Взаємодія та пошук ресурсів: можливості та інструменти» у четвер, 14 липня, p 12:00 до 14:30 на платформі Zoom.

Тренер: Олег Гришин –сертифікований тренер з фандрайзингу Європейської Фандрайзингової Асоціації (EFA, 2007), член правління БО «Інститут Професійного Фандрайзингу» (м.Київ); понад 25 років у громадському русі; його клієнти – організації громадянського суспільства – є у кожній області України.

До участі в навчанні запрошуються волинські громадські активісти. Долучитися до заходу ви зможете тільки після реєстрації - https://forms.gle/MAMPYES6xsbKgFyq7. Зареєстрованим буде надіслано запрошення на вказану електронну пошту. Кількість місць обмежена, тому не проґавте можливість стати  професійнішими і більш дієвими!

Довідково

Вебінар організовує Волинський Інститут Права в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Контакти

  • Ірина Гайдучик - 098 120 74 55

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.