bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Технології самоорганізації для досягнення власних цілей!
07.07.2022

Чим складніші часи, тим більшої актуальності набирає необхідність «збирати себе до купки», знаходити інструменти та засоби самоорганізації, які допоможуть ефективно використовувати обмежені ресурси, досягати бажаних результатів та відчувати задоволення від кожного дня.

Саме з цією метою тренеркою Громадської спілки “Соціальне підприємство “Центр освіти дорослих “Перший” Коноваленко Анастасією розроблено новий онлайн-курс “Особиста ефективність: підходи до самоорганізації на всі випадки життя“.

Запрошуємо приєднатися до групи курсу, який буде організовано онлайн на платформі Zoom тричі на тиждень  у вечірній час. Початок занять 25 липня о 17.00.

Цей курс – вже третій реліз авторської системи підвищення особистої ефективності від досвідченої фахівчині та науковиці Анастасії Коноваленко.

Що саме буде змістом онлайн-тренінгів?

Поступово, крок за кроком ви зможете сформувати свій власний підхід до самоорганізації та дізнаєтесь про можливості використання прийомів тайм-менеджменту таким чином, щоб досягати власних цілей.

Всі додаткові організаційні питання та детальний зміст курсу можна дізнатися в реєстраційній формі за посиланням: https://cutt.ly/aLu7wOk

Долучитись до участі в курсі можна заповнивши заявку до 22.07.2022

Цей онлайн-курс – чудовий шанс дізнатися про можливості впорядкування власного життя та отримання свіжих ідей організації повсякденних справ.

 

Освітня програма проводиться Громадською спілкою “Соціальне підприємство “Центр освіти дорослих “Перший” в межах проєкту  “Центр Освіти Дорослих – інструмент сталого розвитку громади” за підтримки DVV International в Україні та сприяння Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.