bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг присвячений особливостям роботи із мотивацією клієнтів
06.10.2010

Представництвом організації HealthRight International (Право на здоров’я) в Україні буде проведено тренінг присвячений особливостям роботи із мотивацією клієнтів з метою зміни поведінки.

Київ, Україна – 12-13 жовтня 2010 року HealthRight International (Право на здоров’я) спільно з Київським міським центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді проведуть тренінг на тему: «Особливості роботи із мотивацією клієнтів з метою зміни поведінки» для громадських організацій-партнерів, які є надавачами послуг в м.Києві для дівчат та жінок груп ризику.

Це 3-ій із серії освітніх тренінгів для партнерських організацій в м.Києві націлений на поліпшення здатності організацій-надавачів послуг працювати з дівчатами та жінками в складних життєвих обставинах, в тому числі з вуличними та ВІЛ-позитивними клієнтами.

Участь у тренінгу приймуть представники 15-ти партнерських організацій, а також працівники новоствореного Центру допомоги дівчатам та молодим жінкам в складних життєвих обставинах «Право на здоров’я».

Учасники тренінгу дізнаються: 

  • що таке «проблемна поведінка», які її види та прояви існують;
  • причини невмотивованості клієнтів на зміну поведінки;
  • про зміну поведінки як процес, про мотиваційні завдання на кожній стадії цього процесу;
  • про мотиваційне інтерв’ю: основи, принципи, особливості, базові навички проведення;
  • як працювати із спротивом клієнтів.

Організація HealthRight International (Право на здоров’я) забезпечує учасників тренінгу необхідними роздатковими матеріалами та харчуванням.

З питань участі у тренінгу, звертайтесь до координатор проекту HealthRight International (Право на здоров’я): Наталії Грицаєнко зател. (044) 425-46-13, моб.тел. (050) 443-77-02, e-mail: [email protected].

Довідково

Тренінг буде проведено в рамках проекту «Доступ до тестування на ВІЛ-інфекцію, профілактичних та інших послуг для дівчат та молодих жінок груп ризику в Україні», який реалізовує в м. Києві організація HealthRight International (Право на здоров’я) за підтримки СНІД Фонду Елтона Джона (Elton John AIDS Foundation). Проект має на меті розширити доступ дівчат та молодих жінок, які опинилися в складних життєвих обставинах до соціальних, медичних, юридичних та інших послуг у місті Києві, покращити послуги, які надаються та забезпечити співпрацю між недержавними та державними надавачами послуг.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.