bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У волинських активістів є можливість стати кращими версіями себе
15.06.2022

Будь-які зміни не можливі без дій. Водночас, для результативної діяльності не обійтися без потрібних знань.

Як зручно фіксувати ваші ідеї завдяки відповідним технологіям? В який спосіб дізнатися думку людей не виходячи з офісу? Як спростити вашу роботу? Що таке цифрові компетенції? Які інструменти швидкої цифрової допомоги?

Про все це і багато іншого ви зможете дізнатися завдяки вебінару «Інформаційно-комунікаційні технології та їх використання для роботи із потребами вимушено-переміщених осіб у громадах Волині». Захід відбудеться у четвер, 16 червня, он-лайн на платформі zoom.

Лекторка: Ксенія Ємшина, фанатка цифрових технологій, фасилітаторка, консультантка з цифрової трансформації, тренерка з цифрової грамотності та дизайнерка вражень в освітній сфері. Авторка тренінгів «Цифрові інструменти для молодіжних працівників» та «Цифрові інструменти для онлайн-роботи у громаді».

До участі в навчанні запрошуються волинські громадські активісти. Долучитися до заходу ви зможете тільки після реєстрації - https://forms.gle/mmnfpmBh4KHCvAai6. Зареєстрованим буде надіслано запрошення на вказану електронну пошту. Кількість місць обмежена. Тому, не проґавте можливість стати кращою версією себе і бути більш дієвими!

Довідково

Вебінар організовує Волинський Інститут Права в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Контактна особа: Ірина Гайдучик - 098 120 74 55

Контакти

  • Ірина Гайдучик - 098 120 74 55

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.