bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Юридичні виклики для громадського сектору під час воєнного стану
14.06.2022

Продовжуємо розбирати важливі теми для сталості ваших організацій під час воєнного стану. Цього разу запрошуємо разом з юридичною компанією EVERLEGAL поговорити про юридичні виклики громсектору. На Live Talk юристи та юристки компанії поділяться практичними порадами, а також дадуть відповіді на питання, які виникнуть у громадських організацій.

Запрошуємо до участі представників громадських організацій та соціальних підприємств. Зустрінемось 16-го червня(четвер) о 15:00 в ZOOM. Реєструйтесь за посиланням

В програмі нашої зустрічі:  

1. З якими викликами сьогодні стикаються громадські організації та благодійні фонди на законодавчому рівні?  
2. Рекомендації та практичні поради від юристів ЮФ EVERLEGAL
3. Як юристи допомагають Україні, і куди можна звернутись за юридичною підтримкою?
4. Розгляд попередніх запитань від учасників
5. Live Q&A сесія 

Трошки про наших спікерів та спікерок та їх експертизу:

Олександр Демчук, старший юрист в юридичній компанії EVERLEGAL. Олександр має понад 9 років досвіду супроводу комерційних спорів (судове представництво та арбітраж), з окремим фокусом на нафтогазовій сфері, нерухомості та банківському секторі.

Юлія Танцюра, старша юристка, адвокатка в юридичній компанії EVERLEGAL, керівниця практики Інтелектуальної власності. Юлія має більш ніж 10 років професійного досвіду, здобутого під час роботи у судах загальної, господарської юрисдикції, а також у консалтингу.

Ольга Городнюк, юристка в юридичній компанії EVERLEGAL. Ольга фокусується на корпоративному праві та злитті/поглинанні, а також на комерційних питаннях. Нещодавній досвід включає консультування ГО та БО з питань заснування та ведення громадської і благодійної діяльності в Україні.

Нірмал Вішевник, молодший юрист в юридичній компанії EVERLEGAL в практиці Кримінального права та процесу. Під час війни Нірмал пильно стежить за останніми змінами до кримінального законодавства. Він також має досвід у написанні статуту громадських організацій, зокрема для громадських організацій у сфері захисту довкілля.

Спікери проводять вебінар на pro bono основі (інтелектуальне волонтерство задля суспільного блага). Саме тому представники та представниці громадського сектору можуть відвідати захід безкоштовно

Контактна особа: Анастасія Голуб [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.