bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-класи «Камера та її основні функції»
30.09.2010

На підтримку всеукраїнського онлайн-фотоконкурсу «Світ дитячої мрії», присвяченого відповідальному батьківству, у Києві діє «Школа сімейної фотографії».

Це серія відкритих майстер-класів для батьків, дітей, молодих фотографів та журналістів, на котрих викладатимуть відомі фотомайстри, більд-редактори, юристи та художники.

Третій майстер-клас 2 жовтня о 13:00 проведе Віктор Марущенко - український фотограф, засновник власної, добре відомої в Україні школи фотографії, учасник десятків персональних і групових виставок в Україні та за її межами. До участі запрошуються батьки та діти, початківці у фотографії.

Заняття на тему «Камера та її основні функції» включатиме розгляд ключових моментів роботи з камерою:

  1. Класифікація камери за форматом та конструкцією.
  2. Експозиція, витримка, діафрагма.
  3. Технічні характеристики об`єктиву.
  4. Поняття глибини різкості. Три правила, що впрливають на глибину різкості.
  5. Витримка та її вплив на зображення.
  6. Меню сучасного фотоапарату. Вибір режиму роботи.
  7. Корисні практичні поради щодо окресленого матеріалу, яких ви не знайдете в інструкції фотоапарату.

Місце проведення майстер-класів: Арт-кафе «ХудГраф», б-р. Т.Шевченка 33, 2-й поверх. Час проведення майстер-класів: У жовтні 2010 - щосуботи з 13:00 до 15:00 (2, 9, 16, 23, 30 жовтня).

Майстер-класи є безкоштовними. Просимо попередньо записатися на майстер-клас, заповнивши коротку онлайн-анкету за адресою: http://vsirivni.com.ua/newsv176.htm

Довідково

Ініціатива «Школа сімейної фотографії» і Всеукраїнський фотоконкурс «Світ дитячої мрії» є спільним проектом Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді та програми ЄС «Права жінок та дітей в Україні».

Фотоконкурс «Світ дитячої мрії», присвячений відповідальному батьківству, проводиться у трьох номінаціях: для аматорів, професіоналів та дітей до 18 років. Призовий фонд конкурсу складає 5000 євро.

Від 18 вересня по 1 листопада усі охочі можуть взяти участь, завантаживши фото на сайті www.family-album.com.ua

Будь ласка, звертайтеся за додатковою інформацію до Анастасії Троцької, менеджерки зі зв’язків із громадськістю проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україіні – комунікаційний компонент», тел./факс: (+38 044) 278 3376 / 288 2726, моб.: +38 095 139 93 52, ел. адреса: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.