bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Міжнародна культурно-освітня програма Au-Pair в Австрії та Німеччині» для молоді
22.02.2022

Вебінар “Програма Au-Pair в Австрії та Німеччині” для молоді, яка готується стати учасником міжнародної культурно-освітньої програми Au-Pair

Яку країну обрати - Австрію чи Німеччину?

Між цими німецькомовними країнами відмінностей більше, ніж може здатися. Щоб зробити вдалий вибір, поїхати швидко, вивчити німецьку мову та скористатися максимум можливостей у майбутньому, доведеться самостійно вивчити та порівняти безліч нюансів по двох країнах.

А можна відвідати онлайн вебінар у середу 23 лютого о 15:00 за київським часом із учасницями програми Au-Pair, які поділяться всіма секретами щодо вибору країни. Учасники вебінару отримають 50% знижку на підготовку до участі у програмі. Вебінар організоувається організацією Au-Pair.Pro, створеною Українською Au-Pair Асоціацією.

Цей вебінар для тих, хто хоче:

  • поїхати швидко, уже у лiтку;

  • поглибити вивчення німецької мови з носiями;

  • відкласти гроші на навчання у Європі;

  • вступити до австрійського чи німецького вузу; 

  • оформити соціальний рік у Німеччині.

Що буде на вебінарі:

- порівняння умов участі у програмі Au-Pair в Австрії та Німеччині;

- порівняння культурних особливостей перебування в приймаючих сім’ях; 

- порівняння тривалості оформлення, пошуку приймаючої сім’ї;

- огляд можливостей для молоді, що відкриваються після участі у програмі в Австрії та Німеччині: здобуття освіти в університеті, оформлення соціального року та інші.

Усіми секретами поділиться колишня учасниця програми Анна Гербей – експерт з участі у програмі Au-Pair у німецькомовних країнах. Вона вивчила німецьку мову до вільного рівня, об’їздила Європу та знає всі нюанси участі у програмі в Австрії та Німеччині.

Ви також отримаєте можливість поспілкуватися з Наталією Шрайбер – власницею опер-агенції в Австрії “Child Care by Aupair”, яка розповість, як відбувається підбір та співбесіда між австрійськими приймаючими сімʼями та учасниками програми, а також про можливості для молоді в Австрії після закінчення програми.

Ольга Кушнір, колишня учасниця програми Au-Pair, яка отримала диплом бакалавра у Мюнхені та переїхала до Німеччини - розповість про можливості для молоді після закінчення програми Au-Pair.

 

Участь у вебінарі безкоштовна. Вебінар проходить онлайн.

Реєстрація за посиланням: http://t.me/seminarsaupairpro_bot

Або напишіть нам у директ: https://www.instagram.com/aupair.pro/

 

Контакти: 

Спільнота Au-Pair.Pro в Instagram @aupair.pro
Сайт Au-Pair.Pro: https://au-pair.pro/uk/

Українська Au-Pair Асоціація в Instagram @ukrainian_aupair_association 

 

*Міжнародна культурно-освітня програма прийнята Радою Європи у 1969 році. Участь у програмі дає молоді можливість подорожувати і жити в різноманітних країнах, проживаючи в приймаючих сімʼях, з метою знайомства з іншою культурою і вивчення іноземної мови. В обмін на проживання, харчування і кишенькові кошти учасник програми доглядає за дітьми і допомагає по дому. Учасники програми відвідують курси державної мови тієї країни, в якій перебувають. 

 

Контакти

  • https://www.instagram.com/aupair.pro/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.