bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір до Академії місцевих лідерів розпочато!
14.02.2022

АОМС «Асоціація учасницького розвитку громад» оголошує про початок конкурсного відбору учасників проєкту «Академія місцевих лідерів: сприяння залученню громадян до місцевого самоврядування», що реалізується за фінансової підтримки Національного Фонду Підтримки Демократії NED (США).

Проєкт спрямований на:

- навчання та підготовку 45 місцевих лідерів з представників органів місцевого самоврядування, громадських організацій, активних жителів з різних регіонів України, які будуть брати участь у розробці спільних стабільних рішень органів влади та громадянського суспільства для соціально-економічного розвитку міст та територіальних громад України;

- побудову довіри між місцевою владою, мешканцями та представниками громадських організацій у різних регіонах України, їх соціальної згуртованості та співпраці;

- залучення громадськості, в тому числі представників таких категорій як внутрішньо переміщені особи та ветерани/-ки АТО/ООС, до процесу прийняття рішень на місцевому рівні.

Тематика навчальних модулів Академії:

  • Інструменти партисипації, навички фасилітації та побудови діалогу;
  • Громадський бюджет (бюджет участі);
  • Участь мешканців на різних етапах бюджетного процесу;
  • Партисипативне просторове планування

Тривалість та формат навчання:

Навчання проходитиме у онлайн та офлайн форматах з квітня по листопад 2022 року із залученням українських та міжнародних експертів/тренерів.

Після закінчення навчання випускниками Академії, за менторської підтримки, будуть розроблені ініціативи/мініпроєкти для місцевого розвитку та подальшої їх реалізації у своїх містах/громадах. 

Хто може взяти участь у відборі:

Представники органів місцевої влади, недержавних громадських організацій, активні мешканці міст/територіальних громад, в тому числі ВПО та ветерани/-ки АТО/ООС, віком від 18 років і старше з усіх областей України (Луганська та Донецька області - підконтрольні Уряду території). 

Як взяти участь у відборі:

Необхідно надіслати своє резюме і супровідний лист з мотивацією щодо участі у проєкті та готовності до розробки, реалізації ініціатив/мініпроєктів у своїх громадах. Ці документи необхідно відправити на електронну пошту: [email protected] вказавши в темі листа «Конкурс Академія»

Дедлайн подачі заявок – 28 лютого 2022 року

Слідкуйте за новинами проєкту з анонсами подій на нашій сторінці Facebook:

Асоціація учасницького розвитку громад | Facebook

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.